سلام دوستان هرشب دعواست خونمون ینی منو داداشم دعوا میکنیم داداشم اونطرف خابیده منم این طرف داداشم بلد شده اومده طرف من و چشش عمل کرده اومده ریخته زمین چای داداشم داد و بیداد کرد وای ریخت شلوارم ابجی ریخته توی شلوارم خیس شده و از چشم زده داداشم و منم یدونه زدم دستش مادرم تا ب و شرت اومده منو داداشمو جدا کرده و شوهر گفته تو غلط میگی پیش پسرت پیش دختر میری بیرون و مادرمم یکم حرفای بدی زد ب منو داداشم گفتش پدرتو ببین پسرم لیوان زد تو سرت بخاطر ی تیکه گوشت دیگ اسمشو نمیارم اونو گفت مادرم و شوهرش قهر کردگذاشت رفت بیرون گفتش فردا طلاقتو میدم دوستان ابرمون میره خرجیمون از کجا تامین کنیم و طلاقم بده ابرمون میره و شوهره گذاشت رفت 😭😭مادرم میگ اگر اون بره برم سرکار درخاست های بدی میدن داداشم دیونه هستش یکم اوتیسمی داره اعصاب نداره دوستان امروز میخاستش منو کور کنه و مامامم میگ اگر اون بره من خراب میشم تورخدا نظر بدید قلب بزنید بزارید همه بخونن راهنمایی کنن 😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر هیچیم بلد نیستم مثل شما پولدار نبودم ک معلم خصوصی داشته باشم مثل شما خانوادا درستی نداشتم درس یاد بگیرم یا بخاهمم یا بگیرم با اوضاح طلاق و دعوا ... و کمی درکم کنید اعصابمم. الان خرابه باید ترک تحصیل کنم برم سرکار برم نظافتی هی خدا این زندگی حق ما نبود درسمو ول میکنم چون خرجیمون از هیچ جای تامین نمیشه هی ...ماهانه ۵ میلیون وام میدیم
ببین داداشم اصلا اخلاق نداره و اعصاب نداره و کلا دهنش خرابه و همش داد میزنه سر کوچیک ترین چیز مثل بچه ۵ ساله هستش درک و فهم نداره میخام ببرمش بزارم بهزیستی