2777
2789

هیچوقت ازش همچین کاریو ندیده بودم 

پسرم ۵ سالشه جاریم بهم گفت اون روز اومده بودی پسرت پسرمو (پسرش دوسالشه) برد تو اتاق شلوا*رشو در اورده بود گفت سریع درو باز کردم هیچی نگفتم بچمو اوردم بیرون گفت حواست باشه به بچه ها من باور نکردم تا اینکه امشب اومدم خونه ی مادرشوهرم جاریم طبقه دوم مادرشوهرم زندگی میکنه یهو دیدم پسرم به پسرش گفت بیا بریم بالا اونا که رفتن منم رفتم ببینم چیکار میکنه دیدم پسرشو برده یه گوشه شل-وارشو در اورده هنوز کاری نکرده بود که کنترلمو از دست دادم و سریع اومدم تو اتاق و پسرمو کلی زدم خیلیییی پشیمونم نمیدونم یهو کل سیستم عصبیم بهم خورد و نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم توروخدا بگید چیکار کنم دیگه تکرار نشه😥😭 

جاریم گفت دوبار من دیدم و بهت چیزی نگفتم امروز گفتم تا حواست باشه 

من رو هم سرزنش نکنید میدونم اشتباه کردم زدمش

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش یاد بده که برای اندام خصوصی اسم انتخاب کنه ، نباید به کسی نشون بده ، و نباید خودش و کسی دیگه لمس کنه ،آموزش بده به بچه با کتک فقط کنجکاویش بیشتر میشه

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
بهش یاد بده که برای اندام خصوصی اسم انتخاب کنه ، نباید به کسی نشون بده ، و نباید خودش و کسی دیگه لمس ...

بخدا بهش یاد دادم گفتم اونجا حریم شخصی توعه نه تو از کسیو باید ببینی نه کسی از تورو 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
بنظرم اشتباه نکردی ک زدیش شاید همین زدن و دعوا کردن باعث بشه بترسه و دست برداره از این کار ولی دیگه ...

همه سرزنش میکنن منو مادرشوهرم گفت اینبار ببینم بزنیش بخدا که منم میزنمت 😕

جآیی دیده مواظب باش

اره میدونی کجا دیده؟

خواهر شوهر ۷ سالم با دختر جاری ۴ سالم همیشه میرفتن اتاق همینکارو میکردن چند بار تا الان پسرم اونارو دیده هوووف

ای وای این بچه از یه جایی یاد گرفته که این کار رو انجام میده از یه مشاور حتی شده اینترنتی کمک بگیر

اره بخون نوشتم کجا دیده

2810