دوستان این سفر یک سفر ویژه هست و شیرین ترین روزهای عمر
خودم آدمی هستم که همیشه گرممه و حتی زمستونها هم ترجیح میدم شوفاژ اتاق رو خاموش کنم و بخوابم
اما عراق با اینکه دمای هوا بالاست، اذیت نشدم
عمیقا باور دارم امام حسین علیه السلام کمک میکنند اونقدری که حتی دلتنگ اون گرما هستم و سختی ها شیرین میشه
باید از نظر معنوی هم آماده کنیم خودمون رو
یعنی بگیم من میرم به عشق اباعبدالله، اگر سختی هم باشه که تو هر سفری طبیعتا هست، باید تحمل کنم و نباید غر بزنم یا بد اخلاقی کنن و یقینا خود اباعبدالله کمک میکنند
عشق سختی هارو آسون میکنه
به نظرم بهترین کار اینه که نیت کنیم هر قدمی برمیداریم تو این مسیر، به نیابت از امام زمانمون(عج) و شهدا برداریم و به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج)، این بهترین نیته تو سفر اربعین
و البته به نیابت از خانم سه ساله که جاموند، حضرت رقیه(س)💔
از روزی هم که پامونو از خونه میذاریم بیرون، یا تو ماشین خواهیم بود تا مرز یا باز هم بعدش تو ماشین یا تو پیاده روی یا تو موکب ها، پس زمان برای گفتن ذکرها زیاده، یکی از بهترین کارها اینه صبح زیارت عاشورا رو شروع کنید اولش رو بخونید و صد لعن و صد سلام رو در طول مسیر یا تو ماشین بخونید و وقتی تموم شد یک جایی که مستقر شدید سجده اخرش و نمازش و بخونید
باز زیارت عاشورا رو به نیابت از امام زمان(عج) و شهدا هدیه کنید به امام حسین(ع) و خانواده و یارانشون و به نیت سلامتی و فرج آقا