2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید برای بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بدن هرکسی که یه جوریعولی مامانا هم همینجوری چند تا پشت سرهم میاوردنخیلیم از الان بهتر بودندرضمن ن ...

من کلاسای بارداری که شرکت میکردم ،یا تو همین دفترچه های مراقبتی که بهمون میدادن تو همش میگفتن که بهترین فاصله بین دو تا بچه سه ساله.به هر حال باید به فکر بدن خودمون هم باشیم.قدیمی ها اینهمه استخوان درد و پوکی استخوان و انواع بیماری ها رو بخاطر همین زایمان های پشت سر هم داشتن خوب.نمیتونیم خودمون رو گول بزنیم.با هر زایمان بدن خانما تحلیل میره.

خب بدن هرکسی که یه جوریعولی مامانا هم همینجوری چند تا پشت سرهم میاوردنخیلیم از الان بهتر بودندرضمن ن ...

من کلاسای بارداری که شرکت میکردم ،یا تو همین دفترچه های مراقبتی که بهمون میدادن تو همش میگفتن که بهترین فاصله بین دو تا بچه سه ساله.به هر حال باید به فکر بدن خودمون هم باشیم.قدیمی ها اینهمه استخوان درد و پوکی استخوان و انواع بیماری ها رو بخاطر همین زایمان های پشت سر هم داشتن خوب.نمیتونیم خودمون رو گول بزنیم.با هر زایمان بدن خانما تحلیل میره.

من کلاسای بارداری که شرکت میکردم ،یا تو همین دفترچه های مراقبتی که بهمون میدادن تو همش میگفتن که بهت ...

خیلی قبول دارم من سر اولی همه دندونام درست کردم برا دومی کلی ب خودم رسیدگی کردم ولی الان باور میکنی ۶تا دندون عصب کشی کردم.......

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
خیلی قبول دارم من سر اولی همه دندونام درست کردم برا دومی کلی ب خودم رسیدگی کردم ولی الان باور میکنی ...

دقیقا ،من دندونای خودم باورت نمیشه تک و توک سالم موندن همه رو درست کردم.

سر دومی هم که کلا استخوان درد و... به هر حال جنین از بدن مادر تغذیه میکنه.کل اون استخوان بندیش از کلسیم بدن مادره.طبیعیه بدن مادر ضعیف تر میشه.

من اختلافشون ۵ ساله راضیم ولی اعصابم نمیکشه دیگه واقعا روحی روانی بهم ریختم دخترمم خیلی اذیت شد تازه ...

اینا رو میگی بیشتر رو تک فرزندی پافشاری میکنم 

حس و حالت رو گفتی حال منم بهم ریخت

خدا بهت صبر بده ...همسرت کمک نمیکنه؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

فاصله سنی نزدیک خوبه ولی اگر شغلت خوبه و برات مهمه دو سال صبر کن ولی اگه شغلت زیاد دا بخواهت نیست بچه بیار 

الویت رو خودت تعیین کن

بچه دومم الان بیاری مسیولیتش زیاده کلی انرژی میبره باید فکر همه چیز رو بکنی

من فاصله سنی بچه هام ۲سالهدکتر هلا کویی میگه فاصله باید ۱ونیم تا دونیم باشهبنظرم هرچی زودتر بیاری بی ...

هلاکویی هم یه چیز میگه برا خودش

گول حرفاش نخور  

منم فاصله بچه هام16ماهه

پوکیدیم، نابود شدیم منو شوهرم از بس که سخته.... 

هرچی فاصلشون بیشتر باشه ترسات بزرگ ترم میشن الان 5سال اختلاف سنی بینشون ایجاد میشه و مناسبه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

25سالمه دخترم دی میشه 4سالش الانم باردارم که ناخواسته بود و اونم دی دنیا میاد..یعنی 4سال کامل تفاوت سنی شون هست. مطمئنم سختی داره چوم دخترم اصلا از بچه کوچیکتر از خودش خوشش نمیاد 

اینا رو میگی بیشتر رو تک فرزندی پافشاری میکنم حس و حالت رو گفتی حال منم بهم ریختخدا بهت صبر بده ...ه ...

من بیشتر بخاطر شرایط روحیم اذیت شدم همسرم یه شهر دیگه کار می‌کرد تنها بودم خونم پله داشت خیلی اذیت شدم استراحت مطلق بودم ولی میرفتم خودم خرید تره بار فک کن با اون شکم و کلی وسایل همه رو بار میزدم بالا اینقدر من ذله شدم الان واقعا

بزور خودمو کنترل میکنم اعصابم بشدت ضعیف شده 

بماند بچم دنیا اومد خفه شد ۳روز بستری منم از حرص شیر نداشتم برگشتم خونه تک و تنها با درد رفتم بالا.....فقد اشک میریختم.....کلا خیلی داستان داشتم با این بچم من خودم میدونستم اذیت میشم میدونستم تنهایی باید جر همه چیو بکشم ولی متاسفانه دخترم داشت آسیب میدید تنهایی همسرمم بچه میخاست الان دیگه خودشون دیدن این همه سختی کشیدیم و شرایط عوض شده میگن دیگه بچه بی بچه 

بچه خوبه بشرطیکه کمکی باشه من چون خونه قبلی پیش مامانم بود واقعا بزرگ شدن دخترم ندیدم از بس پیششون بود و مراقبش بودن ولی سر این بچه واقعا داغون شدم 

روحی روانی جسمی الان یه آشپزی کنم چسبیده بهم دسشویی چسبیده بهم بزور کارامو میکنم ب جایی رسیدم میگم رحمم بکنم دیگه بچه بی بچه 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃