2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه مدت خیلی معده درد داشتم،قفسه سینم درد میکرد،حتی در این حد که گاهی نفسم به سختی بالا میومد،گاهی حالت تهوع هم داشتم،نفخ و بادگلو زیادددد،بعد یه عالمه دکتر رقتن و ازمایش دادن گفتن چیزی نیست استرس نداشته باش همین

من یه مدت خیلی معده درد داشتم،قفسه سینم درد میکرد،حتی در این حد که گاهی نفسم به سختی بالا میومد،گاهی ...

منم استرسیم بهم مگن ورم معدس از استرسه همین علائم شمارو دارم اروق زیادمیزنم گفت استرسی هستی دکترم 

سوزش معده رفلاکسه درد ممکنه از ضعیف بودن باشه فقط دردشه که بده اکثرن دفع ناراحتیم دارم سخت و وردناک

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
سوزش معده رفلاکسه درد ممکنه از ضعیف بودن باشه فقط دردشه که بده اکثرن دفع ناراحتیم دارم سخت و وردناک

این علائمو ندارم فقط سریع سیرمیشم و اشتهام کم شده و حالا تهوع و اروق زیادمیزنم دکترمم میگ ازاسترسه ورمت نمدونم چیکارکنم دلم گرفته

چندوقت درگیربودی خوب شدی

من دوسال درگیرش بودم،حقیقتا من یه مدت ب کمپلکس مصرف کردم بهترشدم،البته وقتی به دکترم گفتم گفت اصلا ربطی نداره،ولی به صورت تجربه میگم برای من خیلییی خوب شد،ولی از لحاظ علمی دکترم میگفت اصلا ربطی نداره

من دوسال درگیرش بودم،حقیقتا من یه مدت ب کمپلکس مصرف کردم بهترشدم،البته وقتی به دکترم گفتم گفت اصلا ر ...

من اروق پدرم دراورده اروق شدید وقتی استرسیم یاغذامیخورم همین....حالام دارم دارو میخورم.

پس خوب شذین خداراشکر برامنم دعامیکنی؟لطفا

2810