2777
2789
عنوان

فوم شست شو

100 بازدید | 10 پست

سلاممم لطفا تو خرید فوم صورت بهم کمک کنید 

پوستم مختلطع و جوشای زیر پوستی دارم .

فوم های بایومارین و پرودرمارو داشتم قبلا خوب بودن ولی الان یه فومی میخام ک این جوشای زیرپوستیمو از بین ببره تو اینستا میگن فوم درمالیفت سبز رنگ خوبه .نظر شما چیه استفاده داشتین ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای مشکل شما نمیدونم

اما فوم های ویتالایر دوست دارم 

می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

درمالیفت من داشتم خوب نیست رو جوش زیر پوستی تاثیر نداره...فو ژنو بایوتیک گرفتم اونم برای جوشه بد نیست بهتر از درمالیفته سعید نارنجیه میخوای تو دیج ی ک ا لا سرچ کن نظر کاربرا کمکت میکنه

درمالیفت من داشتم خوب نیست رو جوش زیر پوستی تاثیر نداره...فو ژنو بایوتیک گرفتم اونم برای جوشه بد نیس ...

چقدم تبلیغشو میکردن که قاتل جوشای زیرپوستیه 🤦🏻‍♀️نمیدونم چرا از برند ژنو خوشم نمیاد مخصوصا وقتی فهمیدم ضدافتاباش محافظت ندارن .

چقدم تبلیغشو میکردن که قاتل جوشای زیرپوستیه 🤦🏻‍♀️نمیدونم چرا از برند ژنو خوشم نمیاد مخصوصا وقتی فه ...

مگه محافظت نداره؟من اتفاقا ضدآفتابشم دارم...بد نیست.فقط از پوست خودم تیره تره رنگ لایتش.

مگه محافظت نداره؟من اتفاقا ضدآفتابشم دارم...بد نیست.فقط از پوست خودم تیره تره رنگ لایتش.

یه چندتا بیوتی بلاگرا با اینه یو وی تست کردن اون مدلشو که بی رنگه ،محافظت نداشت