2777
2789

من ۲سال میشه طلاق گرفتم بچه ندارم 

یه پسر مدتیه پیگیره اما دنیامون خیلی متفاوته اون نمیدونه من طلاق گرفتم اصلا نمیدونم چطوری بهش بگم 

اون اهل قلیونه 

من نیستم 

حس میکنم من هیچوقت نتونم ازدواج مجدد کنم حتی اینم معلوم نیست دوست بشیم تهش به ازدواج ختم شه 

من دیگه نمیخوام عمرمو برای دوستی هدر بدم 

خودش میگه قصدم ازدواجه بعد شناخت 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برات نیت گرفتم کیس مناسبی نیست در نهایت ازدواج میکنی

ردش کنم؟

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
یچیزی بپرسم ناراحت نمیشی؟این قضیش چیه مطلقه ها باز هم ازدواج کردن ما مجردا خواستگار خوب نداریم

نمیدونم 

من که این شانسو نداشتم 

عزیزم ایشالا بهترین قسمتت بشه

ممنون عزیزم همچنین برای خودت