2777
2789

سلام ما چهار شنبه لبتاب لنوا خریدیم کلا شاید نیم  ساعت روشن بوده ( چون هیچی نداره تازه خریدیم پسرم بره کلاس آموزش ببینه ) امروز آمدیم روشن کنیم پسرم یه کم بازی کنه روشن میشه اما صفحه بالا نمیاد    کسی وارد هست که چشه راهنمایی کنه

لبتاب هم نو هست

زنگ زدم نمایندگی گفتن باید بیارید اینجا فعلا نمیتونم ببرم

نمیدونم یعنی میشه پسرم اشتباهی برنامه ای و پاک کرده باشه که صفحه لود نشه و بالا نیاد ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه. مطمئن باش یه مشکل ساده اس. اشتباهی نورشو کم نکردین؟ خاموش روشن کردی دوباره؟ شارژ داره؟

نورش اتفاقا بعد چند لحظه که میخواد لود بشه کم میشه بعد خاموش میشه خاموش روشن کردیم چند بار اولش که ۷۸ درصد شارژ داشت ولی باز زدیم تا ۱۰۰ پر شد

شاید داره آپدیت میکنه عادیه نت گوشی رو روشن کنید بذارید یه کم روشن بمونه شاید راه افتاد. روشن میشه چ ...

اول یه نوشته ای میاد مثل اسم مارک لبتاب بزرگ روی صفحه میاد بعد یه فلش میچرخه که انگار داره یه چیزی و دانلود میکنه بعد نور صفحه کمرنگ میشه و در آخر سیاه میشه همه اینا در عرض یک دقیق اتفاق میوفته