2777
2789
عزیزم فروش مستقیم بهترین شغل دنیاس اگه محصولش با کیفیت باشه

احه یه دوره ای داره وچیزای قبلی کیفیتی نداشت یه برند دیگه بود اونم ارایشی انقد هی بهمون انداختن این دوستامون اصلا من سوالم اینه اگه خوبه چرا مغازه ها وتبلیغات صدا و سیما و ... نمیشه این مدل محصولات؟ چرا همش اختصاصیه؟

👻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جالبه عمر دوره ی شما نتورکیا چرا تموم نمیشه؟گلد کوئست بادران بیز حالام تراست

واینکه بروی توی نت سرچ کن که نتورک توی جهان ۹۰ساله قدمت داره و افراد زیادی تیلیاردر شدن .

ولی توی ایران هم شرکت خوب هست هم بد دلیل نمیشه که نتورک بدههههه

احه یه دوره ای داره وچیزای قبلی کیفیتی نداشت یه برند دیگه بود اونم ارایشی انقد هی بهمون انداختن این ...

اره درکت میکنم خیلی شرکت ها اومدن ذهنیت مردم رو خراب کردن درمورد این محصولات شرکتی .

چون که واسطه ها حذف بشه و قیمت محصول بالا نره و از طریق تبلیغات دهان به دهان برند جا میوفته و کارآفرینی هست

واینکه بروی توی نت سرچ کن که نتورک توی جهان ۹۰ساله قدمت داره و افراد زیادی تیلیاردر شدن .ولی توی ایر ...

بله پولسازترین شغل جهانه میدونم 

ولی تو ایردن یه عده سواستفاده از سادگی مردم میکنن

👻
بله پولسازترین شغل جهانه میدونم ولی تو ایردن یه عده سواستفاده از سادگی مردم میکنن

اره عزیزم خط لیدرشیپ مهمه 

من خودم توی تیمی هستم که حامیم یه بار بهم نگفته باید خرید اجباری انجام بدی واقعا به فکره این هست که من به درآمد برسم نه به فکره پورسانت خودش.

من توی شرکتی کار میکنم که ۹۰سال توی بازار سنتی کار می‌کرده ولی ۶ساله روی برندی داره فروش مستقیم انجام میده و واقعا هم محصولاتش از برند خارجی سرتره