2777
2789
عنوان

میخوام کیک درست کنم ولی پولام تموم میشن چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 55 پست

عزیزم ارد از نونوایی بگیر ۲۰ تومن،وانیل در میاد یه بسته ۱۰ برای الانت کفافه،تخم مرغ دونه ای ۴ پ،۳ تا بخرتا الان شد ۴۴ شکر یه کیلو ۳۸ هست تو نیم کیلو بخر تقریبا میگیریم ۲۰،شد ۶۴ دوتاام هات چاکلت بخر،به جای پودر کاکائو،میشه ۸۴ شیرم نزن چون میخای پولت تموم نشه،اگه نوشابه ژرد داری بزن یا آبمبوه دلخاهت،نداری هم آبجوشیده سرد شده

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

من قنادم با ۲۵۰ کیک یه کیلویی بهت میدم

اینجا کیک درست میکنن یجا قیمت کیلویی ۱۸۰ تومن

بعضی جاها ۳۵۰تا ۴۰۰

تفاوتشون چیە؟؟

یە بار از راە دور کیک سفارش دادم،جنوب کشور،کە ببرن ی جایی

کیلویی ۴۵۰حساب کردن

دی ماە پارسال

خیلی گرون در اومد الانم حرصم میگیرە😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا کیک درست میکنن یجا قیمت کیلویی ۱۸۰ تومنبعضی جاها ۳۵۰تا ۴۰۰تفاوتشون چیە؟؟یە بار از راە دور کیک ...

ربط به مواد اولیه شون داره

والا بعضی از قنادی های شهر ما از من هم گرونتر میدن

اما من سعی میکنم از قیمت تمام شده برای خودم یکم بیشتر بگم که هم فروشم بالا بره و هم بقیه بتونن کیک خونگی تازه رو با قیمت مناسب تر بخرن

من با بهترین مغزیجات و فیلینگ هم میدم خدا وکیلی خیلی رو کیفیت حساسم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
ربط به مواد اولیه شون دارهوالا بعضی از قنادی های شهر ما از من هم گرونتر میدناما من سعی میکنم از قیمت ...

ای ول

دستت درد نکنە

بازار باشە خانوم گل

من دوس پسرم خیلییی وقتە بهم میگە توروخدا یە کیک واسم درست کن

از کجا میتونم یاد بگیرم در حد اینکە یە بار کیک خامەای درست کنم

ای ولدستت درد نکنەبازار باشە خانوم گلمن دوس پسرم خیلییی وقتە بهم میگە توروخدا یە کیک واسم درست کناز ...

تو اینستا میذارن یه چیزایی ولی خب کامل نیست

خواستی رسپی کیک اسفنجی رو بهت میدم توضیحم میدم بتونی بچیزی درست کنی.فقط اگه خواستی درخواست بده 

عوضش برام دعا کن نینیم سلامت بدنیا بیاد.بارداری پرخطرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
تو اینستا میذارن یه چیزایی ولی خب کامل نیستخواستی رسپی کیک اسفنجی رو بهت میدم توضیحم میدم بتونی بچیز ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم

چقد خوشحال میشم یادم بدی،بخدا خیلیییی دعات میکنم

چون اصلا بلد نیستم

دوس پسرمو بعد چندماە دارە برمیگردە،میدونم اگە بیاد دوبارە میگە کیک درست کن برام

یعنی سە سالە از من یە کیک خامەای میخواد!!😐

خلاصە ممنون میشم یادم بدی،اگە اذیت میشین تایپ کنین،آیدی بهتون میدم یە ویس بفرستین کە خستە نشین❤️

خودتون الان خوبین؟؟گفتین حاملگی پرخطر داشتین

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادمچقد خوشحال میشم یادم بدی،بخدا خیلیییی دعات میکنمچون اصلا بلد نیستمدوس ...

برام درخواست بده آیدی روبیکا یا تلگرام یا ایتا یا واتساپ بده برات وویس و ویدوئو بفرستم گلم

خوبم فعلا باردارم برام دعا کن گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برام درخواست بده آیدی روبیکا یا تلگرام یا ایتا یا واتساپ بده برات وویس و ویدوئو بفرستم گلمخوبم فعلا ...

سلام نازنین خانوم

احوالتون

تو دلیتون چطورە

من خیلی وقتە آنلاین نشدم مشکلاتی داشتم

عشقم اومد و رفت من یە کیک براش درست نکردم دستمممم بشکنە😭💔

حوصلە دارین آیدی بدم؟؟

درخواست میدم بهتون اگە انلاین شدین قبول کنیدلطفا❤️