2777
2789
عنوان

وقتی با خونوادم میرم سفر مامانم همه حواسش ب داداش و زن داداشمه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 27 پست
بعضی وقتا بزرگترا باعث کینه و نفرت بین بچه های خودشون میشن

آخ گل گفتی گل گفتی گل گفتی

یکی اینو به بزرگترها حالی کنه

اگر باهمه یه جور رفتار میکردن چقدر به همه خوش میگذشت

حالا مادر تو خوبه مادر من مدام تیکه میندازه به منو شوهرم برادرم به پسرم بی احترامی میکنه دقیقا بعد از فوت پدرم اینجوری شدن منم کم کم دارم رفت وامدارو کم میکنم اصلا حالشونو ندارم وخستم از زبون تند وتلخ مادرم .

🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنداداشت از داداشت خیلی سرتره؟؟؟؟ چون من دیدم عروسهایی که از پسر خیلی بالاتر باشند اینجور باهاشون رفتار میشه.

حالا شما خواهرشوهرید و ایشون داداشتونه، اون زنداداش کوچیکه چقدر ناراحت میشه از این اخلاق مادرتون

آخ گل گفتی گل گفتی گل گفتییکی اینو به بزرگترها حالی کنهاگر باهمه یه جور رفتار میکردن چقدر به همه خوش ...

متاسفانه مدیریت رابطه رو بلد نیستن 

و بدتر اینکه هر نسل همینه، یعنی نسل قبل از اونا هم از این بابت ناراحت بودن و صددر صد نسل بعد ماهم از ما ناراحتن 

نمیدونم چرا انسان عاقل نمیشه 😂😂

...

مادربزرگ منم قدیم همینجور بود.  خیلی انسان خوبی هستا حتی مامانم رو خیلی دوست داره خیلی کارا کرده براش بینهایت لطف کرده بهش

ولی دقیقا توی جمع   بیشتر به پسر بزرگ احترام میذاشت  اون پسر هم هر پنج سال یا ده سال یه بار برا پول سر و کله ش پیدا میشد !!

من خیلی با نامانم رو در واسی دارم 

وقتی از چیزی ناراحت میشم بهش پیام میدم و میگم ناراحت شدم 

حرمتهامون حفظ میشه 

شاید مادر تمام حرفهای مرا قبول نکنه ولی بعد مراعات میکنه 

پشت سر هم غیبت نمی کنیم 

مامان من هم خیلی هوای داداش و زنداداشم را داره 

من محترمانه گفتم 

مامان بخاطر این حرکاتتون با شما مسافرت نمیام 

مادرم گفت تو حسودی

منم دیگه مسافرت نرفتم باهاشون

من با خودم همیسه میگم تمام سعیمو‌میکنم بین بچه هام فرق نذارم

من مجردم ولی دلم نمیخاد هیچوقت به خاطراین موضوع بچه داربشم چون میترسم اینقده به مامانم گفتم یه روزم سرخودم بیاد و اون بچه هاهم مثل خودم اذیت بشن 

...
زنداداشت از داداشت خیلی سرتره؟؟؟؟ چون من دیدم عروسهایی که از پسر خیلی بالاتر باشند اینجور باهاشون رف ...

زن داداشم با داداشم همکارن..زن خوبیه اخه چرا بد بگم پشت سرش..اون کوچیکه هم خوبه و خیلی سادس زیاد متوجه اینچیزا نمیشه انگار کلی امان از مامانم اونه ک زد داغون کرد رابطه خواعربرادریمونو با تبعیضش

من با خودم همیسه میگم تمام سعیمو‌میکنم بین بچه هام فرق نذارم

تبعیض ی بچه رو نابود میکنه بخدا..من دوران تحصیلی بشدت زرنگ بودم همیشه ممتاز..وقتی کم کم متوجه تعبیص شدم افت کردم و نتونستم کنکور رشته خوب بیارم افسردگی گرفتم شبا تا نصف شب زیر پتو اروم گریه میکردم ازدواج ک کردم یکم راحت شدم کلا خونه بابام نرم حالم خوبه از عید تا الان نرفتم