دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ارره دیگ ولی اسمش خوب نیست همه به کارگر به دید یه بدبخت نگاه میکنن با اینکه شاید حقوقشون با یک کارمن ...
درسته قبول دارم . ولی این بیشتر برای قدیما بود الان قشر کارگر خیلی پیشرفت کردن و هم خودشون هم خانماشون خیلی به خودشون میرسن . بابای من کارگر بود سال ۹۲ بازنشست شد خب ما وضعمون خیلی معمولی بود ماشین بابامم هنوز پرایده . ولی الان داداش زن داییم کارگر شرکته خودشم دیپلم داره ولی ماشینش که سورن هست ـ خودش رفته مو کاشته خانمش رفته کامپوزیت کرده کل وسایل خونشون رو نو کردن به خونشون کلی رسیدگی کردن سقف کناف و پارکت و کاغذدیواری و کلی نونوار شدن . از اونطرف همسایمون پارسال صد میلیون داد برای کناف سقف خونش اونم کارگره . خیلی لباسای شیک و بروز میپوشن . اینا رو با گذشته خودمون مقایشه میکنم میبینم خیلی لاکچری شدن
اما خودش ارایشگر البته سالنش را اجاره داده براش کار میکنند
خودش هم شغلش رسمی هست ذوب آهن اصفهان کار میکنه
اما معمولی هستیم رییس و درآمد نجومی نه ....
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.