2777
2789
عنوان

شما ها همتون شوهرتون شغل های خوبی داره هیچکس شوهرش کارگر نیست اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 99 پست
منو شوهرم کارگر نیستیم ولی هیچی هم نداریم مستاجریم بچه هم داریم میاریم خدا انشاالله به صاحبخونه های ...

صاحبخونه من امسال اجاره رو کرده ده میلیون دوبرابر کرده هر چی میگیم نسبت به منطقه گرون میدی میگه همینه 

من همسرم کارگره و همینکه حلال حرام سرش میشه خیلی ازش راضی ام ، البته امیدوارم کارش بهتر بشه انشالله

ان شاء الله

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همسرم کارگره اون موقع از بین خاستگارام بهترین گزینه رو انتخاب کردم،ولی به خداوندی خدا همون خاستگارا الان برای خودشون بروبیایی دارن بیاو ببین 😂

شاید باور نکنی ولی خداشاهده یکی از خاستگارام چند سال دیگه برای ریاست جمهوری قراره شرکت کنه 🤦😂🤣

ارره دیگ ولی اسمش خوب نیست همه به کارگر به دید یه بدبخت نگاه میکنن با اینکه شاید حقوقشون با یک کارمن ...

من پدرم یه عمر کارگر بود عزیز من 

کی گفته بدبختن ؟ 

اتفاقا خوش سعادت ترین و خوش بخت ترینن چرا چون نون حلال در میارن کاری میکنن که خیلیا بلد نیستن

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

ارره دیگ ولی اسمش خوب نیست همه به کارگر به دید یه بدبخت نگاه میکنن با اینکه شاید حقوقشون با یک کارمن ...

درسته قبول دارم . ولی این بیشتر برای قدیما بود الان قشر کارگر خیلی پیشرفت کردن و هم خودشون هم خانماشون خیلی به خودشون میرسن . بابای من کارگر بود سال ۹۲ بازنشست شد خب ما وضعمون خیلی معمولی بود ماشین بابامم هنوز پرایده . ولی الان داداش زن داییم کارگر شرکته خودشم دیپلم داره ولی ماشینش که سورن هست ـ خودش رفته مو کاشته خانمش رفته کامپوزیت کرده کل وسایل خونشون رو نو کردن به خونشون کلی رسیدگی کردن سقف کناف و پارکت و کاغذدیواری و کلی نونوار شدن . از اونطرف همسایمون پارسال صد میلیون داد برای کناف سقف خونش اونم کارگره . خیلی لباسای شیک و بروز میپوشن . اینا رو با گذشته خودمون مقایشه میکنم میبینم خیلی لاکچری شدن  

وااا مگه نمیدونی

اینجا بری تو تاپیک ی نفر میبینی همه خانواده ها خوبن خود شخص خوشگل خوشتیپ خوش بو همه از هیکلش تعریف میکنن

درامد شوهرشون عالیه پس انداز میکنن و با پس اندازشون چن تا خونه میخرن 

ولی تو تاپیک خودشون نمیدونم چرا مینالن

به دید بقیه کار نداشته باش 

همین که انقدر مرد باشه که برای زندگی تو میره سر کار کافیه

ن والا 

رییس نیست 

اما خودش ارایشگر البته سالنش را اجاره داده براش کار میکنند

خودش هم شغلش رسمی هست ذوب آهن اصفهان کار می‌کنه 

اما معمولی هستیم رییس و درآمد نجومی نه ....

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.