2777
2789
عنوان

ناخن جویدن کودکان

70 بازدید | 14 پست

پسرم ۴سالشه ناخناشو میخوره پوست انگشتاشو میکنه دکتر و روانشناسم بردم گفتن کاریش نداشته باش ولی دت و پاشو زخم کرده چیکار کنم؟ تلخک میزنم میره دستاشو میشوره، نه تنبیه موثره نه تشویق 

محیط خونمون خیلی آرومه همه چیزم براش مهیاست ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنه 

گوش تو رَحِمِ توست، هرچه خوب و بد بشنوی آبستن میشود و در زمان و فصلش به دنیا می آید! آنچه را گوش میدهید و آنچه را نشنیده میگیرید انتخاب کنید... 
منم بچم دقیقا همینجوره.براش لاک تلخ بی رنگ خریدم از دیروز تا الان میزنم ناخناشو دیگه نمیخوره

پسر من میره دستاشو با صابون میشوره میاد نیشینه میخوره 😭

گوش تو رَحِمِ توست، هرچه خوب و بد بشنوی آبستن میشود و در زمان و فصلش به دنیا می آید! آنچه را گوش میدهید و آنچه را نشنیده میگیرید انتخاب کنید... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید نادیده بگیری هر وقت داشت این کار انجام می داد بهش یه توپ بدید دستش بازی کنی یا خمیر بازی و گل بازی انجام بده حواسش به طور نامحسوس پرت کنید ولی هیچ وقت بهش موقعی که این کار انجام می ده برای پرت کردن حواس خوراکی ندید فکر کنه جایزه گرفته 

پسرتان عادت کرده و لذت می بره بهش بگید اگه ناخن بخوری مریض میشه نشون بدید بهش بعدم لاک تلخ مارک ماوا ...

عزیزم ناخن نمیذاره ک بخوام بگیرم دکتر گفته اصلا ب روش نیار بذار بخوره خودش ترک میکنه نمیدونم چیکا کنم دست و پاش زخمه 

یه سرگرمی براش بخرید ک درگیر باشه از این گل خاک رس های اماده لوازم تحریری داره بگیرید که سفال بسازه ...

همه این راهارو رفتم تاثیری نداره 🥲

عزیزم ناخن نمیذاره ک بخوام بگیرم دکتر گفته اصلا ب روش نیار بذار بخوره خودش ترک میکنه نمیدونم چیکا کن ...

نه نباید بخوره عزیزم گفتم بهتون حواسش پرت کن اون چه دکتری بوده گفته بزار بخوره در واقع باید نادیده بگیری ولی حواسش پرت کنی نه این که بزاری بخوره عزیزم وگرنه دیگه ترک نمی کنه من۴ سال هست درگیر بودم امثال تازه ترک کرده پسرم و موفق شدم 

نه نباید بخوره عزیزم گفتم بهتون حواسش پرت کن اون چه دکتری بوده گفته بزار بخوره در واقع باید نادیده ب ...

حواسشو چجوری پرت کنم؟ 

حواسشو چجوری پرت کنم؟

ببین یه توپ ترم هست تو داروخانه کوچولو هست ضد استرس هست از اونا بخر بده دستش ویا بگو بیا با هم خمیر بازی کنیم یا گل بازی کنیم دستش در گیر کن نگذار بخوره بهش یه کار بده برو واسم آب بیار نمی دونم یه سیب بده دستش بخوره از این مدل کار ها تا دستش آزاد نباشه چون متاسفانه از عادت هست کارش ترک دادنش خیلی سخته و این که حساسیت نشون نده که فکر کنه ذهن شما درگیر این موضوع هست موفق باشی 

ببین یه توپ ترم هست تو داروخانه کوچولو هست ضد استرس هست از اونا بخر بده دستش ویا بگو بیا با هم خمیر ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم 🙏 ایشالا ک باونم زودتر ترکش بدم این عادتو 

2810