2777
2789
عنوان

آیا قرص روش جلوگیری خوبیه

118 بازدید | 9 پست

اصلا قصد بارداری ندارم یبار بارداری پوچ داشتم که کورتاژ شدم دکترم گفت اگه قصد بارداری نداری سفت سخت جلوگیری کن چون کورتاژ بعدی برات ضرر داره. بهم گفت مطمن ترینش کا.ندوم 

ولی شوهرم اصلاااا حاضر نیست استفاده بکنه 

اسپرم کش چیه تو نت خوندم 

قرص هم نمیدونم عوارضش چجوریه خود دکترم گفت ترجیحا نخوری بهتره تاحالاهم نخوردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قرص عوارضش زیاده. من خودم تنبلی دارم تا حالا پیش چند تا دکتر رفتم و همه‌شون گفتن ۶ ماه بیشتر نباید مداوم مصرف بشه. می‌تونی ۶ ماه ال دی مصرف کنی، ۶ ماه از یه روش دیگه استفاده کنی. ولی در کل اینکه می‌تونی یا نه بستگی به شرایط خودت داره. مثلا اگه تو خانواده‌تون سابقه‌ی فشارخون دارید بهتره از یه روش دیگه استفاده کنی.

کاندوم اگه درست استفاده بشه پیشگیری بالایی داره. قرص های هورمونی هم محافظت خوبی دارن اما هر دو سال استفاده باید ۶ ماه بدن استراحت کنه. اسپرم کش که محافظت بالایی نداره. آی یودی هم خیلی خوبه اگه به بدنتان بسازه و میشه گذاشت.

وقتی یک ماما، مامان میشه