2777
2789
عنوان

الان فیزیو خوبه یا نه(سوال)

94 بازدید | 12 پست

الان به من بگین فیزیو تراپی از لحاظ درآمد و جنبه ی اجتماعی و ... خوبه متوسطه یا بده؟

من که در هر صورت‌ برای سال ديگه میخونم ولی

جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد.                      (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)

یه بار رفته بودم پیش پزشک عمومی 

گفت که خیلی پشیمونم از اینکه اومدم پزشکی میرفتم بهترین دانشگاه های تهران فیزیوتراپی میخوندم بعد ۴ سال مطب میزدم

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با کلی فیزیوتراپ دوستم

خیلیاشون از سال دوم سوم شروع کارشون، ماهی ۵۰میلیون به بالا در میارن تازه بدون کلینیک

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
یه بار رفته بودم پیش پزشک عمومی گفت که خیلی پشیمونم از اینکه اومدم پزشکی میرفتم بهترین دانشگاه های ت ...

آره منم خیلی شنیدم

آخه هم زحمتش کمتره هم زودتر به درآمد میرسی هم تکلیفت با خودت مشخصه‌ اما پزشکی برعکس

ولی نگاه مردم همچنان به پزشکی...آزار دهنده‌ ست

جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد.                      (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)
به نظر من از پزشکی عمومی بهتره حتی. سر 4 سال مطب میزنی درآمد خوبی هم دارن.

نگاه مردم چی؟ فیزیوتراپیست رو دکتر نمیدونن یا سطحش رو پایین تر میدونن

من با کلی فیزیوتراپ دوستمخیلیاشون از سال دوم سوم شروع کارشون، ماهی ۵۰میلیون به بالا در میارن تازه بد ...

شما خودتم تجربی بودی یا نه؟

والا سطخ خیلی خوبی داره

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
شما خودتم تجربی بودی یا نه؟

نه عزیزم ولی دوستای تجربیم از سال کنکور تا همین الان زیادن

چی بگم شاید نگاه خودم اشتباهه

احتمالا

پایین‌تر میدونن. خب بدونن چه اهمیتی داره. 

پزشک مرکز ما داره با ماهی 13 تومن طرح میگذرونه. بعدا هم باید بره تو فیلد زیبایی برای ملت رژلب بزنه بتونه امورات بگذرونه. 

پایین‌تر میدونن. خب بدونن چه اهمیتی داره. پزشک مرکز ما داره با ماهی 13 تومن طرح میگذرونه. بعدا هم با ...

قشنگ بود😁💛