2777
2789
عنوان

نحوه ی شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 22 پست
نه اوایلش میخوره میرسه ب سفتی شیرم میک‌ میزنه صدای قورت دادنش نمیاد انگار شیرم براش نمیاد ولی خودم ف ...

خب انقد ابو خورده سیرشده دیگه

و‌گاهی‌تمام‌جانم‌درد‌میکند؛‌از‌نبودت...🖤
شاید چون شب بهش شیر ندادی اینجوری شدهکی بهت‌گف شب شیر خشک بده اخهاینکه بچه مدام شیرتو بخوره باعث میش ...

مدام شیرمو میخورد فقط اخرشب و با یه وعده صبح شیر خشک‌میدادم 

نمیدونم بعضی جاها خوندم پرولاکتین تو شب تولید میشه 

بعد بچه ی من اینجوریه ک شیرشو ک میخوره آخر شب میخابه تا خود صبح

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اوایلش میخوره میرسه ب سفتی شیرم میک‌ میزنه صدای قورت دادنش نمیاد انگار شیرم براش نمیاد ولی خودم ف ...

من همیشه سینمو میدم الان دیگه بچم یک سال وسه ماهشه ولی بازم همون چند قطره رو میدم تا خودش خسته بشه بعدش شیر خشک میدم پر شیر بودن ذاتیه من که پرشیر نبودم دیگه چون بچه خواهرم طوری از شیرش سیر میشه حتی غذا هم نمیخوره ولی بچه من همچنان گرسنه است ونمیخوابه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
خب اینک شیر خشک دادید باعث نشد سینتونو ول نکنه؟؟

نه خداروشکر فقط سرشیشه شیرشو اصلا گشاد نخر بزا همیشه ازش کم بیاد اگه گشاد بشه دیگه سینه رو نمیگیره چون تنبل میشه 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

سلام الناز خانوم  ببخشید من اتفاقی تاپیک چند سال پیشتون که درباره هوشبری بود خوندم .... من امسال کنکوری بودم و تراز کنکوری که برای من اومده زیاد جالب نیست و مشاور انتخواب رشته گفته که میتونیم هوشبری ازاد تهران شمال یا تهران غرب دربیام .. میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم چون خودتون خوب درسشو خوندین و خانوم هم هستین و بهتری میتونید بهم راهنمایی بدید درباره این رشته که ایا ارزش درس خوندن توی دانشگاه ازادد رو داره و اینکه بازار کارش چجوریه .. ایا درامدش خوب هست و اگه اشکالی نداره میتونید درامد خودتون رو بگید که الان درستون تموم شده و مشغول به کار شدید درامدتون چقدره .. و اینکه فضای شغلیش چجوریه  و اگه برگردید عقب بازم این رشته و ایندشو انتخواب میکنید یا نه ممنونم از اینکه پیاممو خوندید

سلام الناز خانوم ببخشید من اتفاقی تاپیک چند سال پیشتون که درباره هوشبری بود خوندم .... من امسال کنک ...

سلام عزیزم 

راجب رشته هوشبری هرچی ک میگم مال همین الاناس و بروزه امیدوارم بتونه کمکت کنه

رشته بیهوشی ب شدت شغل استرسی هست گاهی ممکنه با یه خطای دارویی شما جان مریض و ب خطر بیندازید ک بماند اون موقع هیچکس پشت شما نخواهد بود و کمیته ایتون میکنن و پاتونو ب دادگاه میکشونن برای همین پر از استرسه 

ازنظر بازار کاری ب شدت خوبه طوریک شما هروقت اقدام کنی از فرداش سرکاری کلینیک های جراحی  ب شدت جذب میکنن ک اصن ما یه پیجی هم داریم ک هروز تو اون آگهی استخدام ‌نیاز هوشبر و در جاهای مختلف دارن 

حقوقش زمانیک طرح شما شروع میشه تو بیمارستان دولتی الان ۱۱و خورده ایه،۱۲تومنه ولی بیمه کسر میکنن اونقدر میشه برای یه شیفت ک اصلاااااا بدرد نمیخوره و واقعا کمه 

در کل من اگر برگردم عقب این رشته رو انتخاب نمیکنم عزیزم 

ولی بازم تصمیم با خودته من سعی کردم هرچی ک هست رو بگم امیدوارم کمکت کنه