2777
2789
عنوان

چی میشه یک رابطه اینجوری سرد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 48 پست
اینجوریه ک سرد میشی؟

اره ادم هرچقدم کسیو دوست داشته باشه وقتی بی منطق باشی هی بحث و تنش و اعصاب خوردی و... ی جا دیگه خسته میشی ول می کنی میری 

خیلی چیزای ساده اصلا به چشم نمیان باعث ی اختلاف ی سو تفاهم بزرگ میشن چون دوطرف احساسی تصمیم میگیرن

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
من مخالفم عشق وجود داره من بعد ۸ سال دوستی ۹ سال ازدواج هنوز عاشقانه همسرم رو‌دوس دارم

یسوال ازت دارم لطفا جواب بده کامل 

اگ همسرت باهات بد رفتار. بشه 

بهت بی توجهی کنه 

به احساست لطمه بزنه 

با کسایی ک تو نخایی صحبت کنه 

و یا بزنت 

باز هم آنقدر دوستش داری؟ یا از عشقت کم میشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوری یکم توصیف کن

چی رو توصیف کنم عزیزم تو این سال ها حتی یه بار دعوا و بحث نداشتیم اختلافی باشه باهم منطقی حرف می‌زنیم شوهرم هم خیلی دوسم داره به هر بهونه ای برام گل میخره تولدم رو‌همیشه یادشه البته اینو بگم شوهرم خیلی خیلی خوبه 

دلایل زیادی داره مثلاً ممکنه هیچ عشق و دوست داشتنی در کار نباشه و فقط از روی هوس جوانی باشه و این عا ...

ولی در کل عادیه که بعضی وقتا فکر کنی طرفت سرد شده یا خودت سرد شدی چون خب شما هم انسانین و قرار نیست همیشه رو مود خوب و با حوصله باشین یه وقتایی پیش میاد 

البته من اوایل نامزدی خیلی میترسیدم بعد ازدواج اینجوری بشه ولی خب اگر عشق وجود داشته باشه رابطتون هیچوقت برات واقعا تکراری نمیشه 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
یسوال ازت دارم لطفا جواب بده کامل اگ همسرت باهات بد رفتار. بشه بهت بی توجهی کنه به احساست لطمه بزنه ...

اره مطمعنا دوسش دارم تو این سال ها شده کاری برخلاف میام انجام بده ولی از دوس داشتنم چیزی کم نشده

اره مطمعنا دوسش دارم تو این سال ها شده کاری برخلاف میام انجام بده ولی از دوس داشتنم چیزی کم نشده

مثلا چ کاری؟ 

بر خلاف میلت منظورم نبودااا

کاری ک واقعا بده منظورمه 

مثلا چ کاری؟ بر خلاف میلت منظورم نبوداااکاری ک واقعا بده منظورمه

کاری بدی که انجام نداده تا حالا طفلی

چرا یادم آمد تو دوران دوستی شمارش رو داده بودم به دوستم که امتحانش کنه اونم جوابش رو داده بود تا کات پیش رفتم ولی چون دوسش داشتم دوباره برگشتم

از اونجایی که اول اینکه سواد رابطه نداریم

دوم باهم بلد نیستیم چطور رفتار کنیم و طرف دلزده نشه

یا ممکنه طرف از اول دچار تب عشق و عاشقی شده بعدش تبش فروکش شده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
کاری بدی که انجام نداده تا حالا طفلیچرا یادم آمد تو دوران دوستی شمارش رو داده بودم به دوستم که امتحا ...

جوابش رو داده بود ینی به دوستت پا داد؟ یا فقط جواب معمولی 

مثلا چ کاری؟ بر خلاف میلت منظورم نبوداااکاری ک واقعا بده منظورمه

من و شوهرم دختر خاله پسر خاله ایم خانواده من از لحاظ مالی خیلی بالا بودن و برعکس خانواده شوهرم 

خیلی سختی کشیدیم که بهم رسیدیم خانواده م راضی شدن همیشه هم بهش گفتم من اون موقع که هیچی نداشت و از لحاظ مالی صفر بود بهش وفادار بودم براش جنگیدم الان که خداروشکر وضعمون خوب شده .همیشه بهش گفتم پولدار باشی بهم وفادار باشی میگم واقعا عاشقمی.و بهم ثابت کرده واقعا دوسم داره

سواد رابطه چجوریه

کتاب مثل زنان زیرک و‌آرتیمیس و زنان ونوسی مردان مریخی بخون

و‌ پکیج روانشناسی مهرداد اقاجانی بخر

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم