2777
2789

من خونه رو سر مهریه توقیف کردم ‌وبه همسرم گفتم تا به نامم نزنی آزاد نمیکنم اما اونم گفت من به تو اعتماد ندارم میترسه اکر به نام بزنه من جدا بشم برم جون خیلی تو این مدت حرف طلاق ‌وجدایی زدم خالا امشب بهش گفتم بیا از این خونه بریم یه خونه بزرگ تر نوساز بخریم گفت آزاد کن خونه رو باشه منم گفتم باشه آزاد می‌کنم اما باید بزام ماشین ۲۰۷ بخری به اسم خودم درضمن پول ماهانه امم اضافه کنی ۱۵ تومان کنی گفت باشه اما موندم کارم درسته یا نه میترسم آزاد کنم بازم بهم نارو بزنه یا بره خونه رو به اسم کسی دیگه کنه اون وقت دیگه دستم به جایی بند نباشه به خانوادمم بگم میدونم میگن این خریت نکن اما دلم خونه دیگه می‌خواد اینم میکه من الان به نام نمیکنم شاید یکی دوسال دیگه چه کنم به خانوادمم موندم بگم یا نه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اینم بگم تا قبل خیانتش میگفت یه بچه دیگه بیاری کل خونه رو به نامت میزنم اما الان هردو بهم بی اعتماد شدیم اون به من به این جهت که حرف جدایی زیاد میزنم‌

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شک نکن خونه رو عوض میکنه و به نام یکی دیگه میزنه 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

با بی اعتمادی زندگی کردن خیلی سخته

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
وای چطور با این شرایط زندگی می کنید

سر خیانتش مجبورم خونه رو توقیف کردم 

2810