2777
2789
عنوان

نمی‌دونم این پیشنهادی که به همسرم کردم درسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5644 بازدید | 60 پست
واقعا با این حرفات خانم، وحشت زده شدم،آخه چه عشق و محبتی بین شماست اصلاً چرا با همدیگه ازدواج کردید ...

بهتر که از ازدواج منصرف میشن

برند دنبال همون تنوع طلبی و ... ولی زندگی زن و بچه تباه نکنند 

قابل توجه شما همسر استاتر خیانت کرده 

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اینکارو نکن  اصلا مثل قضیه شما تقریبا شبیه شما یکی از دوستای من داشت دوستم خونه رو گرفت از طریق مهریه اش و مدام اختلاف و دعوا داشتن برا طلاق مرده رو از خونه بیرون میکنه خلاصه یهو پدرشوهر خانومه فوت میکنه و یه ارث گنده گیر شوهرش میاد و دوستم برا ارث شوهرش وسوسه میشه میگه باهم آشتی کنیمو خونمونو بزرگتر کنیم بزنیم تو کار بساز و بفروش و اینا مرده هم قبول میکنه میگه باشه خونه رو بفروش پولشو بده تا شروغ کنیم یه 6 ماهی هم مرده از در دوستی وارد میشه و زندگی میکنن خونه که فروش رفت مرد پولشو میگیره و زنه رو طلاق میده 

بهتر که از ازدواج منصرف میشنبرند دنبال همون تنوع طلبی و ... ولی زندگی زن و بچه تباه نکنند قابل توجه ...

ووالا اگه با فرمون نی نی سایتی‌ها پیش بریم تمام ایران باید طلاق بگیرند،بخشش تو زندگی مشترک اصلاً دیگه در کار نباشه،و همه بچه‌ها بی‌سرپرست باشند،

ووالا اگه با فرمون نی نی سایتی‌ها پیش بریم تمام ایران باید طلاق بگیرند،بخشش تو زندگی مشترک اصلاً دیگ ...

نمی‌دونم ولی آقایون زیادی وقیح شدند اکثرا در حال خیانتن

بخوای به این سادگی هم ولشون کنی نمیشه. طلاق نگیره ولی کار از محکم کاری عیب نمی‌کنه ی ملک چیزی به نامش کنه

اسی هم حق داره فک کن بخوای زندگیتو بی هیچی رها کنی بره یه زن هرزه بیاد صاحب شه

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
نمی‌دونم ولی آقایون زیادی وقیح شدند اکثرا در حال خیانتنبخوای به این سادگی هم ولشون کنی نمیشه. طلاق ن ...

خانم من وکیلم نصف وقتمو تو دادگاه صرف کردم،خدا شاهده خیانت خانم‌ها متاسفانه دو برابر آقایون شده خطاهای زیرزمینیمون خیلی زیاد شده و آسیب پذیرترین تو این قشر بچه‌ها هستند 😞

خونه بنامت نمیکنه ۲۰۷بنویسه بنامت باقیمت خونه برابری نمیکنه واینکه ۱۵تومنم نمیده الان این خونه بنامت نمیکنه توقع داری خونه بزرگتریانوسازبنامت بزنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خونه بنامت نمیکنه ۲۰۷بنویسه بنامت باقیمت خونه برابری نمیکنه واینکه ۱۵تومنم نمیده الان این خونه بنامت ...

چرا ماشین میخره اصلا پیشنهاد خودش بود که برات به اسم خودت ماشین می‌خرم ۱۵ تومان هم که گفته بود از سال جدید بهت میدم که من گفتم اگر خونه آزاد کنم باید همون موقع بهم بدی همین الانم ۱۲ تومان داره بهم میده پی ۱۵ هم میتونه یده 

خونه هم ترس داره فکر میکنه به اسمم بزن من طلاق گرفتم رفتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

از اشناها خونه تصف نصف به اسم جفتشون بوده،مرده خیامت کرده و توهمین حین برا تعویض خونه از خانمش وکالت گرفته،خونه رو کانل زده ب اسم مدرش،خیانتش لو رفته و الان یک ساله تو دادگاه بدو بدو دارن،اقا داره با خانم دوم زندگی میکنه و خانوم هم درگیر دادگاه

از اشناها خونه تصف نصف به اسم جفتشون بوده،مرده خیامت کرده و توهمین حین برا تعویض خونه از خانمش وکالت ...

این مردا تا ابد جنسشون خراب هست منم پشیمون شدم دیشب احساساتی شدم یه حرفی زدم‌ میدونم به خانوادمم بگم اصلا نمیزارن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
این مردا تا ابد جنسشون خراب هست منم پشیمون شدم دیشب احساساتی شدم یه حرفی زدم‌ میدونم به خانوادمم بگم ...

حالا این اقا که میگم اوایل وضع مالی خوبی نداشتن،

بعدها که تو شغلشون موفق شدن و وضع مالیشون عالی شد اینطور شدن ولی با این وجود به نصف خونه که به اسم همسرش بوده هم رحم نکرده،خانومش هم ازینایی بود که شوهرش رو همراهی میکرد تا پیشرفت کنه،

شوهره الان با پرسنلشه،

شرایط سختی هست درکت میکنم ولی بنظرم لااقل چند دانگ از خونه رو بگیر

عزیزم در هر صورت که شما از عید ماهانت ببشتر میشد.

قیمت ماشین و خونه هم قابل قیاس نیست.

اگه از تصمیمت منصرف شدی مستقیم به همسرت نگو فقط دیگه حرفشو نزن اگه خودش باز ازت پرسید بگو حوصله اسباب کشی و دردسراشو فعلا نداری به نظرم که اعتمادتون به لحاظ مسایل مالی خراب تر نشه

عزیزم در هر صورت که شما از عید ماهانت ببشتر میشد.قیمت ماشین و خونه هم قابل قیاس نیست.اگه از تصمیمت م ...

کلا ماشین رو قرار برام بخره کاری به آزاد کردن خونه نداره گفت کادو‌ سالگرد ازدواج برات می‌خرم ممنتها من خودم هنوز خیلی رانندگیم اوکی نیست درست میکی عزیزم اتفاقا دقیقا همین فکرو کردم گفتم دیگه حرفشو نمبکشم وسط اصلا نگاه می‌کنم بببنم خودش چه قصدی داره چون اگر بگم منصرف شدم میگه حتما خانوادت نزاشتن جون دیشب هم کفت من میدونم مامانت رای تو رو‌میزنه خودم خیلی دوست داشتم از این خونه بلند بشم برا روحیه خودمم خوب بود 

[QUOTE=349094379]حالا این اقا که میگم اوایل وضع مالی خوبی نداشتن، بعدها که تو شغلشون موفق شدن و وضع مالیشون عالی شد ...[/QUOTE اره از اولم هدفم همین بود البته مدامم منو تحریک میکنه با حرفاش فلان خونه هست عالیه نوساز بزرگ ….. خیلی دلم می‌خواد اما مجبورم فعلا با عقلم تصمیم بگیرم 

2810