واقعا برام عجیبه ی تاپیک دیدم پشمام ریخت همه میگفتن من ۹۳ ساله مث ۱۳ ساله ام
استارتر بنده خدا گفت از سنم بیشتر میخورم همه گفتن ولی ما کمتر میخوریم بین این همه بیبی گم شد
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
نه واقعاً اینجوری هستن من آدمای اطرافم رو نگاه میکنم سی ساله هاچهره شون اندازه بیست ساله هاست بعد تو اینستا بیست ساله ها چهره شون اندازه سی ساله هاست مخصوصا اونیکه واسه تولدش بادیگارد داشت
برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍
اره دقیقاااا همه میگفتن ما ۶۰ سالتونه ولی گفتن ۱۲ بهت میاد😂فقط من بودم که گفتم از ۱۴ سالگی بهم میگن بیشتر میخوری ۲۰ سالته 😑
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه واقعاً اینجوری هستن من آدمای اطرافم رو نگاه میکنم سی ساله هاچهره شون اندازه بیست ساله هاست بعد تو ...
وای اون خیلیییی سم بود
اونوقت تولد رونالدو فقط ی کیک داشت
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
من استارتر اون تاپیکم نگفتم بیشتر میخورم اصلا با دقت بخون گلم
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
اره دقیقاااا همه میگفتن ما ۶۰ سالتونه ولی گفتن ۱۲ بهت میاد😂فقط من بودم که گفتم از ۱۴ سالگی بهم میگن ...
تو همین تاپیکم گفتن حتی
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
وای اون خیلیییی سم بود اونوقت تولد رونالدو فقط ی کیک داشت
آره من تعجب کردم اصلاً بهش نمی اومد هجده سالش باشه پاپیون رو سرش فقط یکم بچگونه اش کرده بود
برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍
رفتار بقیه کاملا بستگی به خود طرف داره اگه بد بود که این همه آدم برای بوتاکس و جوانسازی و...صف نمیک ...
خندت اصلا ب جا نبود
بوتاکس و جوانسازی اسمش روشه شمارو جوون وباطراوت وشاداب نشون میده ن اینکه بیاداز ی زن40ساله ی دختر18 ساله بسازه
اکثر کسایی هم ک این کارا رو میکنن دقت کنی فقط چن سال جوون ترمیشن برنمیگردن خیلی قبل خودشون ک
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
خدا وکیلی خیلی از خانما دلشون میخواد بگن پیرتر نشون میدی یا فرض کن کامل مشخصه ها طرف مثلا ۲۵ سالشه ب ...
اره حسودن
ی دختره خیلی ناز و ملوس بود عکس گذاشت
بعد یکی بهش گفت خیلی معمولی هستی و سنت زیاد میخوره
خدا وکیلی خیلی از خانما دلشون میخواد بگن پیرتر نشون میدی یا فرض کن کامل مشخصه ها طرف مثلا ۲۵ سالشه ب ...
واقعا من بیبی فیسم و اصلا بهم نمیاد مادر سه تا بچه باشم ولی چروک پیشونی دارم تو تاپیکمم گفتم
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
از جمله کاربر دختر افسانه خیلی تو بیبی فیسی هست همش دوست داره بگن کمتر میخوره😂اصلا بنظر من زیبایی ه ...
دقیقا منم همین نظر رو دارم
جالب نیست کمتر یا بیشتر سنت بخوری
همه چیز متوسطش زیباترین نوعشه