2777
2789
عنوان

نسبت قیافه و سنتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 129 پست
80اصلا بهم نمیخوره نهایت 750اینا بهم بخوره که دوست دارم چاق بشم

شما تناسب نداری گلم اضافه م داری 

باید کم کنی 

من ۶۸کیلو م با قد ۱۶۵

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تناسب نداری گلم اضافه م داری باید کم کنی من ۶۸کیلو م با قد ۱۶۵

هیکل من اونجوری که عدد وزنم میگه نیس دریغ از یک ذره شکم و پهلو واقعا فقط عدد درشته من نیستم استخوانم فقط سنگینه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
اها ماشالا قدبلندی ولی وزنت خوبه که

دوس دارم 85 بسم

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
نمیخوامش کسی بفهمه با این سنم بوتاکس کردم و اینکه روتین فقط ژل و آب رسان و ضدآفتاب دارم و اون پیله چ ...

خودم امتحان نکردم ولی یکی از دوستام امتحان کرده و تقریبا جواب داده از یکی از پیجای اینستا خریده بود 

زیاد روی چروک پیشونی حساس نباش اصولا برای بعضیا ایجاد میشه منم سنم کمه اما چروک پیشونی دارم 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
خودم امتحان نکردم ولی یکی از دوستام امتحان کرده و تقریبا جواب داده از یکی از پیجای اینستا خریده بود ...

آره بخاطر اینه خیلی با صورت حرف می‌زنیم من افتضاح گلم ابروهامو میدم بالا و ....

من دبیرستان همه فک میکردن دبیر هستم😐

توخود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.