بعضی سن و قیافشون بهم نمیخوره یا ببیبی فیسن یا بیشتر میزنن من خودم اوکیم فقط چروک پیشونی دارم و از این متنفرم
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما تناسب نداری گلم اضافه م داری باید کم کنی من ۶۸کیلو م با قد ۱۶۵
هیکل من اونجوری که عدد وزنم میگه نیس دریغ از یک ذره شکم و پهلو واقعا فقط عدد درشته من نیستم استخوانم فقط سنگینه
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
خودم امتحان نکردم ولی یکی از دوستام امتحان کرده و تقریبا جواب داده از یکی از پیجای اینستا خریده بود ...
آره بخاطر اینه خیلی با صورت حرف میزنیم من افتضاح گلم ابروهامو میدم بالا و ....