2777
2789
عنوان

نسبت قیافه و سنتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 129 پست
مثلا خودم 16 17سالمه ولی 20 21میخوره مثلا بچه 16ساله رو کی آدم حساب می‌کنه ؟

هرجوری حال دلت خوبه همون بهتر خانوم جوان   

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نکنه رو پسر کراشی

نه بابا

پسر جوون که فوقش ۵ سال باهام اختلاف سنی داره بهم میگه عمو حرصم میگیره

آخه فقط هم اون نیست

پارسال مامانم زایمان کرد خواستم همراهش باشم کسی نبود 

پرستار نمیذاشت میگفت بچه ای

گفتم کجا بچه‌ست گفت چند سالته گفتم ۱۸ گفت اوووه فکر کردم ۱۴ سالته

22 سالمه یه بار عکس گذاشتم تو یه تاپیک یکی گفت 27☹️💔البته شوهرم و اطرافیان میگن به سنت میخوری نمی‌د ...

ولی من اصلا چاق نمیشم خوش بحالت که هیکل زنونه داری 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
سن اصلی و به چند می‌خورید

۳۳سالمه 

خیلی پیش اومد میگن کمتر بهت میخوره میگن ۲۴یا۲۵

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
35 ام اما میگن 27 و 28 حتی کمار بهم میخوره .شوهرمم 5 سال ازم کوچیکتره کلا پیشنهاد ازدواج و دوستیام ه ...

این خیلی خوبه این تفاوت سنی به آدم اعتماد بنفس میده 

کجاش محشره آخههه مسخرس خواهر من😂🎀

نه بیلی فیسی و قد بلند نعمت بخدا منم یه جورایی مثل توهم ولی با چروک پیشانی   

بنظرم تنها پیر نینی سایت منم۳۸ ام ۴۳ اینا بهم میخوره بخاطر چروک پیشونیم

منم چروک پیشانی دارم بیا بغلم 

2810