2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند سالشه

از ۵ فک کنم خوب باشه 

سالی یک کلاس اضاقه کن که با برنامه بشه و یه دفعه اذیت نشه

کلاس زبان

اینو قبل مدرسه بفرست که دوزبانه بشه

یه موسیقی

یه ورزش

یه هنر

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
الان چند سالشهاز ۵ فک کنم خوب باشه سالی یک کلاس اضاقه کن که با برنامه بشه و یه دفعه اذیت نشهکلاس زبا ...

بزرگترم که شد کامپیوتر 

شنا هم فراموش نشه

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
الان چند سالشهاز ۵ فک کنم خوب باشه سالی یک کلاس اضاقه کن که با برنامه بشه و یه دفعه اذیت نشهکلاس زبا ...

اره غالبا می گن از 5 یا 6 بفرسی اوکیه
ولی منم نگران همون خستگی و اینام راستش
زده نشه یه موقع
پیانو خوبه ؟ دوست دارم پیانو بفرستم

سلام به همه ببینید من تجربمو بگم شاید بهتون کمک کنه بچه ها . . . . اولین و مهمترین چیز معلمه و بعد از اون هم سن ، بعضی بچه ها توی سن پایین اوکین ولی بعضی ها نه باید جایی ببرید که حتما حتما از دلبندتون تست بگیرن و از لحاظ روانشناسی تربیتی دوره دیده باشند جایی که من رفتم این کارو به بهترین شکل انجام دادند و مشاوره هاشونم رایگان بود خلاصه سن دقیقی نداره بعضی ها براشون 4 ساگی اوکیه حتی بعضیا تا زمان مدرسه هم بهتره شروع نکنن چون زده میشن ! 

کلاس زبان رو از سال دوم دبستان بفرستید که زبان اصلی یعنی فارسی براشون تثبیت شده باشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
سلام به همه ببینید من تجربمو بگم شاید بهتون کمک کنه بچه ها . . . . اولین و مهمترین چیز معلمه و بعد ا ...

مرسی از توضیحاتتون
اره این موارد واقعا برام مهمه
حقیقتا می خوام واقعا تو کارش موفق باشه و خب اینا خیلی اهمیت داره می تونم بپرسم شما کجا برده بودید؟

2810