2777
2789

میخوام باعمل سینه هامو کوچیک کنم و چربی شکمم بردارم  و26 سالمه مجردم ومیدونین که  اندام خیلی مهمه تو ازدواج  با باشگاه درست نمیشه مخصوصا سینه هام 

ولی خیلی دودلم  اخه ازدواج کنم حامله بشم  اندامم بهم میریزه  وممکنه برگرده از طرفی خب اندام قشنگ  قبل ازدواج خیلی مهمتره خواهرم  36 سالشه هفته دیگه سینه هاشو داره عمل میکنه ودوتا بچه داره  اگه باهم انجام بدیم مامانم قبول میکنه انجام بدم بعدش  نه    کلا سینه هامون به مادر بزرگمون رفته حتی مال دختر خاله هامم بزرگه وخیلی رومخمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خب الفا اسلیم بخور لاغر شو دیگه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم