2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک 17 ماهه

320 بازدید | 20 پست

سلام مامانا پسر من چند روز دیگه ۱۷ ماهش کامل میشه امروز تو اینستا یه کلیپ از یه بچه دیدم که کاملا تو کودکی سالم بود ولی بزرگتر که شده تشخیص دادن اوتیسم داره منم خیلی نگران شدم پسر من خیلی باهوشه هر کسی هر کاری میکنه زود یاد میگیره و خودشم انجام میده از نه ماهگی کلمه نه رو میگه و الان کلمه های آبا(آب)به به ،بابا،مامان،هاپو،ددر،اسم باباش امیده بهش میگه

نو نو،جوجو،دادا و دیددید(ماشین)رو قشنگ میگه جمله هم مثلا در حد هاپو یفت(هاپو رفت) راه رفتنشم که از یکسالگی راه میره  ولی چون کامل نمیتونه منظورش رو برسونه خیلی جیغ میزنه الان یکم بهتر شده ولی خب بازم جیغ میزنه و اینکه با غریبه ها زیاد رفتار خوبی نداره یعنی کسی رو برای اولین بار میبینه اصلا باهاش تا چند ساعت ارتباط نمیگیره و فقط بهش میگه نه ولی با خانواده خودم که هر روز میبشون کاملا ارتباط میگیره و دوسته و باهاشون بازی و شیطنت میکنه الان من نگران این جیغ زدنهاش هستم چون خیلی دیدم بچه های اوتیسم جیغ میزنن و بیقرارن کسی تجربه ای داره تو این زمینه راهنمایی کنه لطفا

عزیزم پسرت دقیقا مثل پسر منه 

الان ۳سال و ۵ ماهشه 

تا ۳سالگی هم کامل حرف نمیزد 

و‌رفتاراش کپی برابر بچه شماست و الان کامل حرف میزنه ماشالله دو سه تا شعر بلده و الحمدالله کاملا سالمه 

رفتاراش طبیعیه چون‌ نمیتونه منظورشو بفهمونه جیغ میزنه

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

حساس شدی 

بچس دیگه 

پسر دایی من تا دوسالگی نمیتونست درس حرف بزنه 

الان دیوار راست رو بالا میره

کاربری دست سه نفره...(من ۱۷ و دختر عموم ۱۹  و دوست نی‌نی سایتیمون ۱۷ 🦋🩶)     ‌      ‌    ‌   ‌   《《  ‌📍 نر ها درخواست ندین،به نی‌نی یار گزارشتون میدم》》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چون نمیتونه حرفش رو بزنه جیغ میزنه،بچه ات طبیعیه مشکلی نداره،خواهرشوهرم کوچک بود می‌زد تو سر خودش و جیغ می‌کشید تا زبونش که باز شد بهتر شد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عزیزم پسرت دقیقا مثل پسر منه الان ۳سال و ۵ ماهشه تا ۳سالگی هم کامل حرف نمیزد و‌رفتاراش کپی برابر بچه ...

اخه انقدر تو اینستا بچه اوتیسم هست نگران شدم منم ممنون عزیزم 

حساس شدی بچس دیگه پسر دایی من تا دوسالگی نمیتونست درس حرف بزنه الان دیوار راست رو بالا میره

اینم از رو مبلا  و میز تلویزیون میره بالا و یه جا بند نمیشه خیلی جنب و جوش داره ولی خب انقدر این چیزا رو دیدم تو اینستا نگران شدم ممنون عزیزم 

اخه انقدر تو اینستا بچه اوتیسم هست نگران شدم منم ممنون عزیزم

منم زیاد توهم میزدم خیلی اذیت شدم ولی تا رفتار خیلیییی خیلیییی مشکوکی ندیدی انگ نزن به بچه 

اونم باید ببری پزشک ببینه بفهمه درسته یانه

و اینکه بیشترین رفتار اوتیسم اینه که توجهی به حرف زدنت ندارن و بیشتر کز میکنن ی گوشه یا خیره میشه به ی جایی 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

منم یمدت خیلی درگیر بودم سر این موضوع کلا همخ مادرا یدوره فکر میکنن بچشون اتیسم داره😂😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید