سلام مامانا پسر من چند روز دیگه ۱۷ ماهش کامل میشه امروز تو اینستا یه کلیپ از یه بچه دیدم که کاملا تو کودکی سالم بود ولی بزرگتر که شده تشخیص دادن اوتیسم داره منم خیلی نگران شدم پسر من خیلی باهوشه هر کسی هر کاری میکنه زود یاد میگیره و خودشم انجام میده از نه ماهگی کلمه نه رو میگه و الان کلمه های آبا(آب)به به ،بابا،مامان،هاپو،ددر،اسم باباش امیده بهش میگه
نو نو،جوجو،دادا و دیددید(ماشین)رو قشنگ میگه جمله هم مثلا در حد هاپو یفت(هاپو رفت) راه رفتنشم که از یکسالگی راه میره ولی چون کامل نمیتونه منظورش رو برسونه خیلی جیغ میزنه الان یکم بهتر شده ولی خب بازم جیغ میزنه و اینکه با غریبه ها زیاد رفتار خوبی نداره یعنی کسی رو برای اولین بار میبینه اصلا باهاش تا چند ساعت ارتباط نمیگیره و فقط بهش میگه نه ولی با خانواده خودم که هر روز میبشون کاملا ارتباط میگیره و دوسته و باهاشون بازی و شیطنت میکنه الان من نگران این جیغ زدنهاش هستم چون خیلی دیدم بچه های اوتیسم جیغ میزنن و بیقرارن کسی تجربه ای داره تو این زمینه راهنمایی کنه لطفا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم یمدت خیلی درگیر بودم سر این موضوع کلا همخ مادرا یدوره فکر میکنن بچشون اتیسم داره😂😂
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید