2777
2789

سه سال پیش زایمان داشتم از اون به بعد مخصوصا این سه ماه اخیر خون پریودم کمه ریزش شدید مو دارم تو پریودی اگه آب به کف پام یا دستم بخوره انگاری دارن آب رو میریزن رو رحم و تخمدان خیلی حس بد میگیرم مداااام سردمه دلم میخواد برم زیر آفتاب الان تو این گرما دلم میخواد کولر رو خاموش کنم برم یکم آفتاب بم بخوره آزمایش دادم عفونت ندارم 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ضعیف شدیریزش مو خوب میشه منم شدید داشتم الان خوب شده

اره خیلی ضعیفم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
احتمالا کم خونی داری و فشارتم پایینه

اره فشارم همیشه پایینه 

کم خونم هستم

اره فشارم همیشه پایینه کم خونم هستم

باید اول آزمایش کلی بدی.‌آزمایش تیروئید هم بده. شنبدم تیروئید تو سونو مشخص میشه. حالا نمیدونم درسته یا نه...

بعدم دکتر بهت قرص میده

ی مدتم جگر گوسفند بخور. عدس..پسته.. اسفناج

خلاصه ب خودت برس. ریزش موهاتم خوب میشه

🌸