2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هفته چندی؟ بابت همین سرویکست استراحت مطلقی؟

منم هفته ۲۷ انومالی رسید۲۶استراحت مطلقم با شیاف پروژسترون دوباره رفتم سنو واژینال شد۳۸ همچنان استراحت مطلقم 

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
منم هفته ۲۷ انومالی رسید۲۶استراحت مطلقم با شیاف پروژسترون دوباره رفتم سنو واژینال شد۳۸ همچنان استراح ...

بچه اولته؟ سابقه سقط یا زایمان زودرس داشتی؟ 

ببخشید رابطه هم داشتید؟ یعنی میتونه باعث کم شدن طول سرویکس بشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اولته؟ سابقه سقط یا زایمان زودرس داشتی؟ ببخشید رابطه هم داشتید؟ یعنی میتونه باعث کم شدن طول سروی ...

بچه ا‌ولمه از روزی باردارم خونه مامانمم رابطه هم اصلا نداشتم🥲

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
بچه اولته؟ سابقه سقط یا زایمان زودرس داشتی؟ ببخشید رابطه هم داشتید؟ یعنی میتونه باعث کم شدن طول سروی ...

بله دکتر بمن گفت اصلا رابطه نداشته باش

بچه ا‌ولمه از روزی باردارم خونه مامانمم رابطه هم اصلا نداشتم🥲

علایمت چی بود؟ لک بینی و خونریزی داشتی؟

من کمردرد و لگن درد دارم

وای چیه حاملگی اخه پر از استرس

جنسیت نینی چیه؟ الان هفته چندی؟ ببخش خیلی سوال میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علایمت چی بود؟ لک بینی و خونریزی داشتی؟من کمردرد و لگن درد دارموای چیه حاملگی اخه پر از استرسجنسیت ن ...

فشار واژن داشتم خیلی الان داخل۲۷هفته ام طبق ان تی 

از استرس داغونم فقط استراحت کردم سپردم دست خدا خودش کمک کنه 

2810