2777
2789
عنوان

شوهرم دست شمرو از پشت بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 68 پست
میلیونها بار صحبت کردم باز تو عصبانیت...

ددوست عزیز حالا چند تا تاپیک سما خوندم همش گله از شوهر و خونواده شوهر بود .‌.عزیزم آدم اینطور بخواد زندگی کنه باید بره دیونه خونه شما باید اینقدر دیر بین نباشین بالاخره شوهرت بدی داره شما هم قطعا داری نمیشه شما خوب مطلق اون بد مطلق ....نباید حساس باشی اون دختر شما هست دختر همسرت هم‌هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰

عزیزم خودتون همون اول بغلش می کردین ۲۰ که زیاد نیست خیلی، منم دختر ۴سالم  ۲۲ کیلوعه، هر موقع که خوابه تو ماشین خودم بغل می کنم میارم بالا چون به جز بغل من بیدار میشه

اگر میتونی همسرت رو ببر  دکتر تا بهش دارو بدن 

همسر شما خود خواه و عصبی  است  فکر میگنه پدری یعنی اینکه  بچه از پدرش بترسه  این پدرها اصلن نمیتونن با آرامش  حرف بزنن همش با خشونت میخوان حرف خودشون رو به کرسی بنشونن

حتما برید دکتر چون بچه پر از کینه از پدرش بزرگ میشه 

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
ن عزیزم اتفاقآ همونجوری ک اون موقع خیلی بچه های بهتری بودیم نسبت ب بچه های الان نشون میده تربیتمون د ...

اینکه ب بچه بگه بگه پاشو وگرنه میندازمت بیرون رفتار عادیی هست؟شاید از نظر شماعادیه !!!!

اینکه ب بچه بگه بگه پاشو وگرنه میندازمت بیرون رفتار عادیی هست؟شاید از نظر شماعادیه !!!!

ن من ک گفتم کارش درست نبوده اصلأ ب هیچ وجه ولی اینو وقتی گفته ک بچع شروع کرده ب گریه کردن البته گریه هم میکرد نباید سر هرچیزی خشونت ب خرج داد معلومه ک کارش درست نبوده کلأ ب نظر من رفتار ۳نفرشون غلط پدر از همه بدتر

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

اخلاقشو که میبینی ؟پس سفت و سخت جلوگیری کن خودت اوضاع رو مدیریت کن نذار بچه بخوابه یا از اول بغلش کن خلاصه یه کاری کن اینقدر تن خودت و بچه نلرزه. 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اخلاقشو که میبینی ؟پس سفت و سخت جلوگیری کن خودت اوضاع رو مدیریت کن نذار بچه بخوابه یا از اول بغلش کن ...

چشم وای خیییلی پرروعه از صبح داره باز میگه بچه دوم بیار داشت بچه رو به کشتن میداد باز ول نمیکنه