2777
2789
عنوان

بچم نزدیک بود سکته کنه

417 بازدید | 15 پست

بچه ها شوهرم خییییلی نفهمه یه سره با بچم درگیر تکون میخوره دعواش میکنه..حالا دیشب داشتیم از مهمونی برمیگشتیم بچم تو ماشین خوابش برد درضمن ۵ سالشه ودختر ه بعد رسیدیم این گفت بیدارش کن نمیتونم بغلش کنم چون پله داریم منم بیدارش کردم بچم گریه میکرد میگفت خوابم میاد بغلم کنید اینم تو اون وضع دست بچه رو گرفته به زور میگه بیا پرتت کنم بیرون شبونه! منم نذاشتم خودم بغل کردم آوردم بالا نمیدونم بچم ترسیده بود یا چی حالش خیلی بد بود میگفت مامان نمیتونم نفس بکشم گلوم درد میکنه بغض گلوشون گرفته بود یه ساعتی حالش بد بود من کلی آیت الکرسی خوندم و ماساژ دادم تا آروم شد.....نفهمیم داشت بچه رو میکشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روی روحیه اون طفلک خیلی اثر می‌ذاره

بزرگ بشه همچنان اثر آسیب های بچگی میمونه...

با صحبت کردن شوهرتون درست میشن؟؟

آنان که به تو دل بسپارند، لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنونْ🌱✨🦋
روی روحیه اون طفلک خیلی اثر می‌ذارهبزرگ بشه همچنان اثر آسیب های بچگی میمونه...با صحبت کردن شوهرتون د ...

تا حالا که درست نشده ولی این سری دیگه خودش ترسید...قول داد نمیدونم

تا حالا که درست نشده ولی این سری دیگه خودش ترسید...قول داد نمیدونم

یه بچه ای بود

تو سن سه چهار سالگی

تو خانواده همینطوری الکی سرش داد زدن و اون بچه یکم قدم زد رفت اون ور بعد از ترس ، از حال رفت، 

آروم به صورتش زدن و با آب و... به هوش اومد...

ولی یه درصد اگه اتفاقی براش میفتاد چی؟

خواهشاً به فکر باشین، یه روزی نیاد که دیگه نشه کاری کرد....

دلتون شاد💚🌱

دیگه غر نزنم ؟یادکارشو حال بچه میفتم متنفر میشم ازش؟

عزیزم من تجربه ندارم ولی خیلی شنیدم که غر زدن رو مرد ها تاثیر منفی و کاملا برعکس میده. با آرامش حرف زدنو خیلی راحت قبول میکنن

بالاخره زندگی مشترکه دیگه گذشت هم مهمه عزیزم...،💚

انشالله که دیگه این جور موارد پیش نیاد....

عزیزم من تجربه ندارم ولی خیلی شنیدم که غر زدن رو مرد ها تاثیر منفی و کاملا برعکس میده. با آرامش حرف ...

صبح قول داد گفتم به اشتباهم پی بردم گفت دیگه خشونت نمیکنه بعد ازظهر دخترم رو مبلا پرید باز داد زد سرش وگفت دیشب دیدی چیکار کردم عصبیم نکن منم آتیش گرفتم گفتم خیلی کارت خوب بوده یادشم میندازی..‌دوباره دعوامدن شد

2810