2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این پسر چیع

154 بازدید | 14 پست

۲۲سالشه پسر عممه منم ۱۷سالمه

والا یه جوری برخورد میکنه انگار حسی داره ومانعی هس به بهونه یه برنامه شمارمو از گوشیم برداش و ماله خودشم برام سیو کرد 

خانوادم به شدت سختگیر وحساسن روم و میدونه که درسم چقدر برام مهمه و موفقم تو این رشته وهدفم بزرگه چهرمم واقعا قشنگه اینو همه فامیل میگن بعضی وقتا مامانش زل میزنه تو صورتم با لبخند نگاه میکنه

من اصلااااااا قصد ندارم که از خودم تعریف کنم

بلاخره شما که سنتون از من بیشتره ،بهتر تجربه دارید بگید

چرا نمیاد بهم بگه ؟اصلا دوسم داره؟پس چرا جوری رفتار میکنه که این حسو بگیرم؟

راسته که یه پسر اگر بخواد هیچی مانعش نیست ؟یا من خودمو گول میزنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم این ماجرا ها پیش میاد همیشه اتفاق میفته مخصوصا بین دختر پسرای فامیل

خودت میگی ۲۲ سالشه بچست خوشش اومده حالا شما هم که خوشگلی هر کی بود خوشش میومد

ما که شکل میمون بودیم تو ۱۷ سالگی باز پسرخاله پسرعمه یه کرمی می‌ریختن سعی میکردن بیان جلو ذوق جوونیه دیگه 

زیاد اهمیت نده فکر نکن حالا اتفاق خاصی میفته انقد عاشقت بشن چه واقعی چه الکی در آینده خودت خسته بشی

بخند و بگذر تمرکز کن رو درس و هدفت خیلی زوده برای این چیزا 

اونا هم اگه بخوان واقعا حالا وقتی که درست تموم شد و وقتش شد پا پیش میزارن برای خاستگاری 

سعی کن تو دام این دوستی با پسر فامیل نیفتی که آخرش بد میشه اگه جدی بود همون ازدواج و اینا دیگه

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  
لاشیه هفت عالمه

🤣🤣🤣خب پس دیگه چی

آنطور که تو گفتی قصد داری پزشکی چیزی بشی

برو دنیا خیلی بزرگتر از این حرفاست خودت و افکارت خیلی عزیز بدون و اصلا به این که چرا نمیگه فک نکن شاید خودش در حدت نمیدونه

بهش میگفتی چرا شمارمو میگیری

2810