2777
2789
عنوان

شوهرم با دوست هاش رفته شمال

240 بازدید | 15 پست

بهش الان پیام دادم گفتم پول بزن کارتم حتی ندارم شارژ بخرم ، گفتم هر چقدر تو این چند روز خرج کردی بزن ، ۵۰ هزار تومن فرستاده ،منم هیچی نگفتم ولی همش آنلاین میشه ببینه چه واکنشی نشون دادم همیشه  وقتی پول میخام زیر یک تومن نمیزنه ،اینم بگم نزدیک ۹ سال ازدواج کردم ولی حتی یک مسافرت نرفتیم چون میگه با تو خوش نمی‌گذره منم حتی یک دوست ندارم که باهاش حتی تا پارک برم ،بنظرتون چه واکنش نشون بدم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بد ، سعی کن برا خودت یه حرفه یاد بگیری ناخن کاری ،مژه  هرچی هم دوستای زیادی پیدا میکنی هم درآمد کسب میکنی هم سرگرم میشی ، 

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی!🌚
چقد بد ، سعی کن برا خودت یه حرفه یاد بگیری ناخن کاری ،مژه هرچی هم دوستای زیادی پیدا میکنی هم درآمد ...

میخام دیپلمم بگیرم منشی یا داروخانه یا مهدی چیزی کار کنم بازم هر چی خدا بخاد

بیست تومن می‌ذاشتم روش می‌زدم براش می‌گفتم تو از من نیازمندتری😂🌺

شوخی کردم اگر می‌خوای عکس‌العمل مثبت بگیری باید واکنشت نرم باشه، از این استیکرها🤭😁 بذار بگو فقط شوهر من این سطح از توانایی مدیریت اقتصادی داره که می‌تونه با50 تومن بره شمال و بهترین تفریح رو داشته باشه، کاش منم باهات میومدم نهایت صد تومن خرج داشت😁 تا تو رو دارم نگران اقتصاد خونه نیستم🥺 

اگر نزد به کارتت بیا بزن تو گوشم😂

بیست تومن می‌ذاشتم روش می‌زدم براش می‌گفتم تو از من نیازمندتری😂🌺شوخی کردم اگر می‌خوای عکس‌العمل مث ...

مرسی الان اینارو کپی میکنم می‌فرستم اگر نتیجه داد پیام میدم بهت خخخ

2810