2777
2789
عنوان

بچه ها اومدم قهر و به خواهر شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 73 پست
سایت شده بچه بازیاین خانوم دلش پر یه مشورتی خاستبچه کوچولوهای سایت دنبال زیر بغل مارانگار خانم استار ...

بله وقتی خواهر شوهر بودم همه بهم پریدن وقتی هم زنداداش بازم همه بهم پریدن

کلا رو نظرات اینجا نمیشه حساب کرد تعداد کمی عاقل و فهمیده هستند مثل شما

همینه ادم دلش نمیخاد تاپیک بزنه

کوچکترین فایده ای زدن تاپیک نداره

حالا سر غمت بیا به یه مشت بچه حرفاتم ثابت کن

خاهرم دنبال محبت خاهرشوهر نباش 

و کلا هم از شوهرت نالان باش

هیچ مادرشوهر و خاهر شوهری به فکر عروس نیس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش می شد بغلت کنم تو تنها کسی هستی که درکم کردیهمه بهم تهمت دروغ زدنولی من فقط خواستم از دید دو طرف ...

من تاپیک قبلیتو ندیدم با توجه به این گفتم واقعا حستو میتونم درک میکنم حق داری این حس گدایی محبت نیست حس داشتن یه خانواده خوب و بزرگتر و حس امنیت کنارشون وقتی این حس یه طرفه شده باعث خشم تو شده 

بهترین روز زندگی یه خانم مادرشدنشه که دلش میخواد همه کنارش باشن وهمراهی کنن وقتی چیزی نمیبینه براش به یه خاطره بد تبدیل میشه من هنوز بعد ۱۲ سال با دیدن رایمان کسی و جشنی که بعضیا میگیرن یاد ناراحتی و خاطره بد خودم میفتم که همین خانواده برای اون یکی عروسشون ۶-۷ آدم گنده زودتر از زائد تو بیمارستان با گل و طلا و شیرینی به صف نشسته بودن  

ولی کاری از دستت برنمیاد تا شوهرت نخواد بفهمه الویت اول زندگیش تو بچه‌هاش هستن بقیه هم سواستفاده میکنن

امیدوارم همیشه تو زندگیت با آدم های مچ گیر روبرو شیکاش دلم انقدر خوش بود که دروغ بگم

من با آدم دروغگو روبرو نشم، مچ گیر پیش کش 

کاش دلت اونقدر خوش بود، ک دنبال سر کار گذاشتن یسری کاربر نبودی، ک اینجوری دلتو خوش کنی و از پشت گوشی بخندی بهشون

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

خودتو بچه هاتم بخاطر بی محبتی خانواده شوهر آواره نکن

اسمون همه جا همین رنگه

بهر حال بخوایم نخوایم اونام بخشی از زندگی همسرمون هستن

اینده بچه هاتم در نظر بگیر

اگر تنها مشکلت همینه

انتظار کشندست از هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باش

این داستان تو خودت بکش

یا علی بگو و به عشق بچه هات با باباشون از نو شروع کن

من تاپیک قبلیتو ندیدم با توجه به این گفتم واقعا حستو میتونم درک میکنم حق داری این حس گدایی محبت نیست ...

کاش شوهرم می فهمید 

بارها گریه کردم داد زدم گفتم اولویت اولت من باشم بچه هامون باشن نفهمید دلم می خواد برای همیشه ترکش کنم😭😭😭ولی دو تا بچه ی کوچیک دارم

کاش شوهرم می فهمید بارها گریه کردم داد زدم گفتم اولویت اولت من باشم بچه هامون باشن نفهمید دلم می خوا ...

بیشتر مردا به قدری دیر میفهمن که دیگه دیر شده تمام روزایی که میتونستن شاد کنار هم بگذرونن سر خانوادشون از دست دادن و دیگه دوران کودکی بچه‌ها گذشته برنمیگرده و اون دختر شادی که باهاش ازدواج کردن تبدیل شده به یه زن افسرده و غرغرو 

من همیشه اعتقادم اینه که آدم اگه زندگیش برای مهم باشه به خانواده‌ش تفهیم میکنه اگه منو میخواین دوشم دارید اول باید احترام همسرمو نگه دارید و به بچم محبت و توجه داشته باشید ولی متاسفانه آقایون نه اینکارو میکنن نه اینجوری بزرگ شدن این فهمو دارن خانواده پسر همیشه فکر میکنن پسرشون مجرده فقط پسرشون براشون مهمه تنها میخوانش هیچ وقت درک نمیکنن که این پسر دیگه تنها نیست اگه گوشو میخوان گوشواره هم باید بخوان 

شما الان تاپیک قبل برعکسشو گفتی که. . بلاخره زن داداشی یا عروس .

زن داداش همون عروس دیگه. 

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

استارتر شما به همسرت بله گفتی نه به خانواده اش اونا مسئولیتی در قبال شما و بچه هاتون ندارند اینم که همسرت اینکارو کرده همش تقصیر خودش وقتی میبینه خانواده اش اینجوری ان نباید خدمت کنه بهشون شما فقط و فقط باید همسرت درست کنی اون باید پشت شما باشه و اجازه نده کسی شما رو ناراحت کنه 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.