2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ی سوم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 111 پست
مادر شدن فقط زاییدن نیست دوست عزیز.ممنونم از نظر دادنتون تو تاپیکم

برای شوهرت وقت بزار نه بچه آوردن پشت هم به هیکلت برس خدا شاهده مردها ارزش ندارن بعدها میفهمی من چی میگم به خودت برسیسس

نه اینجا که برای تصمیم قطعی نظر نمیپرسم میخوایم مزایا و معایب و کنار هم بسنجم بلاخره یه چیزایی هست گ ...

من به عنوان فرزند یه خانواده کم جمعیت میگم که مزایاش خیلی بیشتر از سختیاشه .. بچه ها بیشتر قدر فرصت ها رو میدونن و زرنگتر بار میان .. از طرفی دورشون شلوغه و کمتر به دوستاشون وابسته میشن ..حالا جدای از اینکه من ذاتا مامان شدنو دوست دارم ،مادری کردنو دوست دارم ، اینکه یه بچه بهم بگه مامان خوشم میاد.. یهو از اشپرخونه بیام بیرون سرخپوست بشم هولولو کنم .. با هم دیوانه بازی دربیاریمو خونه رو بهم بریزیمو دوست دارم .. 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه منظور من اصلا اشاره به شرایط خودم نبودخودمو توی شرایط استارتر تصور کردم و با توجه به دلایلشون دید ...

Ok عزیزم 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
مادر شدن فقط زاییدن نیست دوست عزیز.ممنونم از نظر دادنتون تو تاپیکم

دقیقا باید بتونی ایندشون روتامین کنی نه اینکه بعدا بهت بگن چرامارو تواین دنیااوردی هدفتون چی بود؟

الان شرایط طوری شده ک توقعات بالارفته حالا شماهرچقدر هم ک بچتو کم توقع بار بیاری تاکی بخاد ب دست بچه های دیگ نگاه کنه وحسرت بکشه

منظورم شما نیستی استارتر چون از شرایط شماخبرندارم کلی گفتم

این سوال با مشاور باید مطرح بشه چون اینجا هرکی طبق شرایط و اوضاع خودش نظر میده و حتی ممکنه بدتر دودل ...

نه به اندازه مورد اول بی خیالم نه به اندازه شما سخت گیر 

تلاش خودمونو می‌کنیم ولی خب به خدا هم ایمان داریم کمک مون میکنه.دقیقا نظرتون درست بود 

اگه تصمیمم قطعی شد حتما قبلش مشاوره هم میرم .ممنونم عزیزم 

خیلی خوشحالم وقتی میبینم ینفر یادش میاد بوی نوزاد چقدر لذت بخشه .. برای منم دعا کن به زودی زود خونمو ...

ای جااانممممم.ان شالله به همین زودی ها 😍😍😍

خوشبو ترین عطر دنیا تو خونتون بپیچه 

و اینکه خدا کائنات یا هر چیزی که ممکنه آدمها بهش اعتقاد داشته باشن مردم مون و کمک کنه بتونن شرایط خوبی داشته باشن چون بعید میدونم کسی از وجود بچه تو خونش بدش بیاد 

ای جااانممممم.ان شالله به همین زودی ها 😍😍😍خوشبو ترین عطر دنیا تو خونتون بپیچه و اینکه خدا کائنات ...

هیچکس بدش نمیاد 

شیرین ترین اتفاقه 

امیدوارم هرکسی دوست داره دامنش سبز بشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

حالا شرایط من سنم خیلی کمه زیر 20 

دوقلو دوتا دختر حاملم شوهرم عشق بچه زیاد داره مخصوصا پسر. میگه اینا 3 سال شدن  دوباره  بیار پسر شه  وضعیت مالیمون هم  متوسط رو به پایین. حالا من هنوز همینارو حاملم یه دعوا بدی داشتیم چون من گفتم همین دوتا بسه 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
خب احتمالا من نباید نظر بدهم چون طرفدار تک فرزندی هستم اما وقتی پسر اول 12 سالش بود بچه دوم بدون برن ...

این که طبیعیه.خدا حفظشون کنه.من بچه ی اولم فوق العاده آروم و بی درد سر بود ولی با همسرم شرط کرده بودم بعد از سامون گرفتن مالی بچه دوم بیاد.وای نگم از دومی ....خیلی اذیتم کرد ولی حس میکنم بعد بچه دوم بیشتر باورم شد مادر بودن چقدر قشنگه.از خدا میخوام تمام زن های چشم انتظار تجربش کنن 

حالا شرایط من سنم خیلی کمه زیر 20 دوقلو دوتا دختر حاملم شوهرم عشق بچه زیاد داره مخصوصا پسر. میگه این ...

دوقلو ..  

به نظر من بیشتر از ۲ تا ظلم در حق مادره، هر انسانی برای خودش آرزو و هدف و برنامه ای داره نمیشه که نصف عمر پای بچه بزرگ کردن بره

یعنی شما دوست نداری مثلا باشگاه بری کلاس هایی که بهشون علاقه داری بری با دوستات وقت بگذرونی شاغل باشی درامد داشته باشی...

من یکیش برام بسه چون خودم خیلی برنامه دارم واسه خودم همش میگم بعد زایمان برم دوباره شکمم و فیت کنم خط بیفته کلاس برم و به قر و فرم برسم و ...😃 چقدر آدما با هم فرق دارن

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
دقیقا باید بتونی ایندشون روتامین کنی نه اینکه بعدا بهت بگن چرامارو تواین دنیااوردی هدفتون چی بود؟الا ...

متوجهم عزیزم 

درست میگی 

دختر ۱۰ ساله ی من الان تو این سن ماهی ۳ میلیون فقط شهریه ی کلاس هاش میشه 

درک میکنم منظورتون چیه 

به نظر من بیشتر از ۲ تا ظلم در حق مادره، هر انسانی برای خودش آرزو و هدف و برنامه ای داره نمیشه که نص ...

قبل بچه دوم شاغل بودم.خونه داری رو ترجیح دادم چون بچه اولم دختر بود باید براش وقت میذاشتم 

پسرم دیگه کم کم مهد میمونه باشگاه و میرم.رژیمم و شروع کردم 

هفته ای یکبار برنامه مجردی مو دارم ....

همسرمم واقعا در برابر بچه ها خودشو مسئول میدونه همه چی گردن من نیست 

با اینکه هنوز تصمیمم  و نگرفتم ولی هر چی فکر کردم تو مواردی که شما گفتی مانعی ندیدم واقعا.نهایتا باشگاه دو سال کنسل میشه دوباره از اول