2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ی سوم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 111 پست
زایمان و تغییرات بدنی برات سخت نیست؟

ظاهرام تغییر خاصی نمیکنم 

از درون میپوکم😂

ولی اون لحظه ای که میدن بغلت اون موقعی که تو بغلت آرامش میگیره یا یاد میگیره مامان صدات کنه رو به هر چیزی ترجیح میدم.به قول الهام پاوه مگه داریم لذتی بالاتر از مادر بودن 

الان بخرم؟نه والا ندارم ولی از آینده هم خبر ندارم

فعلا که اوضاع اقتصادی هر روز داره بدتر میشه به آینده امیدی نیست 

برادرشوهر من سه تا بچه داره یک شغل دولتی رده بالا با درآمد حدود ۵۰-۶۰ تومن داره دو تا خونه و دوتا ماشین و باغ و زمین داره 

تو هزینه بچه ها که کم آورده هیچ عصبی هم شده تا بچه دومش هم بینهایت آروم بود سومی اومده انگار دیگه داغون شده اعصابش نمیکشه 

هزینه هاشون هم که وحشتناکه برای خودش و جاری ام چیزی نمیتونه بخره همش خرج بچه ها میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا بد گفتمبه نظرم اومد استارتر و همسرش آگاه هستناز اینکه گفتن رو تربیت وقت میذارن و بررسی مالی هم ک ...

یعنی شمایا کسایی ک بچه ندارن نااگاهن؟یا اونی ک یکی داره بچشون خوب نیست؟یااگاهی ندارن؟؟

هرکس عقایدو شرایط خودشوداره ن این چیزی ک شماگفتی

آره  اتفاقاً همبازی پسرتون میشه

توجه کافیو به همه بچه هاتون داشته باشین و این حسو بهشون بدید که بهشون توجه دارید تا از داشتن خواهر و برادر رضایت داشته باشن

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید
یعنی شمایا کسایی ک بچه ندارن نااگاهن؟یا اونی ک یکی داره بچشون خوب نیست؟یااگاهی ندارن؟؟هرکس عقایدو شر ...

به نظرم شما اصلا متوجه نشدین بنده چی گفتم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا بد گفتمبه نظرم اومد استارتر و همسرش آگاه هستناز اینکه گفتن رو تربیت وقت میذارن و بررسی مالی هم ک ...

شما گفتید اگر جای استارتر بودم حتما اقدام میکردم در صورتی که منظورتون این بود که شرایط استارتر خوبه میتونند اقدام کنند 

گفته شما اینطوری منظور میرسوند که شرایط خود شما خوب نیست اگر خوب بود شما هم اقدام می‌کردید 

اینطوری من برداشت کردم بخاطر همین گفتم بهتون که بد رسوندید

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
گلم مهم خودت وشوهرتی اینجاهرکس براساس شرایط خودش نظرمیده ممکنه منصرفت کنن من جات بودم صددرصدمیاوردم

نه اینجا که برای تصمیم قطعی نظر نمیپرسم میخوایم مزایا و معایب و کنار هم بسنجم 

بلاخره یه چیزایی هست گاهی ممکنه آدم بهش فکر نکنه ولی یکی بهت یاد آوری کنه الان واقعا ذهنم ۵۰ ۵۰ به سمت هر دو میره

ایشون رو میشناسین؟و بنظرم دلیل بچه دارنشدنشون شرایط جسمی یعنی دیابت هست

بله خربوریدان جان میشناسم اما گفتند خودشون تمایل نداشتند علت پزشکی اطلاع نداشتم 

انشالله که خیره براشون 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
ظاهرام تغییر خاصی نمیکنم از درون میپوکم😂ولی اون لحظه ای که میدن بغلت اون موقعی که تو بغلت آرامش میگ ...

خیلی خوشحالم وقتی میبینم ینفر یادش میاد بوی نوزاد چقدر لذت بخشه .. برای منم دعا کن به زودی زود خونمون یه نوزاد جدید ببینه  

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اها خیلی وقته میشناسمتون کنجکاو بودم ببخشید اگه فضولی کردم

خواهش میکنم

دلایل من اینجوری نیست که بگم وضع ایران و اقتصاد و این چیزا

من هر کجای دنیا بودم با هر ثروتی بازم بچه نمیخوام

عاشق بچه ها هم هستم 

اگر بچه میخواستم هم به هر قیمتی می‌آوردم و لذت میبردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خب احتمالا من نباید نظر بدهم 

چون طرفدار تک فرزندی هستم 

اما وقتی پسر اول 12 سالش بود بچه دوم بدون برنامه ریزی اومد

الان اولی دانشجوی پزشکی هست 

و دومی 7 ساله فوق العاده شیطون و بیش فعال با مشکلات عجیب و غریب 

اصلا ارتباط خوبی با هم ندارند

با اینکه از نظر مالی و عاطفی هر دو رو کاملا  حمایت می کنیم 

اما خب هردو فکر میکنن دچار تبعیض هستند😢

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
شما گفتید اگر جای استارتر بودم حتما اقدام میکردم در صورتی که منظورتون این بود که شرایط استارتر خوبه ...

نه منظور من اصلا اشاره به شرایط خودم نبود

خودمو توی شرایط استارتر تصور کردم و با توجه به دلایلشون دیدم بچه سوم خواستن بیراه هم نیست