2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ی سوم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 111 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

دلایل خودم رو دارم و زندگی ام رو بر اساس همینا چیدم

میل ندارم برنامه زندگی ام تغییر اساسی بدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگر پایین ۵ میلیارد سرمایه دارید نیاریدالبته نظر من هست طبق تجربه

نه کاملا درسته دیگه واقعا غیر عقلانیه که کاملا با اراده و اختیار سه تا بچه بیاری و تو این شرایط که صاحب خونه ها آنقدر بی رحم شدن اجاره نشین باشی.البته خدای نکرده منظورم این نیست کسی که خدا بخش میده سقط کنه ولی خب خودم تا وقتی مستاجر بودم بچه دوم هم نیاورده بودم 

خب چون جای من جای منه جای بقیه هم جای بقیه استمگه شرایط همه یکیه ؟شرایط استارتر با من فرق داره

بد گفتیدبخاطر همین عجیب بود برام احتمالا منظورتون بود شرایط استارتر اوکیه میتونند اقدام کنند 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 

چی مهمتر از یه مامان با حوصله ؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بد گفتیدبخاطر همین عجیب بود برام احتمالا منظورتون بود شرایط استارتر اوکیه میتونند اقدام کنند

چرا بد گفتم

به نظرم اومد استارتر و همسرش آگاه هستن

از اینکه گفتن رو تربیت وقت میذارن و بررسی مالی هم کردن خوشم اومد

حس کردم بینش دارن و بچه هاشونم خوبن که با وجود بچه ۲ ساله هنوز مشتاقند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

این سوال با مشاور باید مطرح بشه چون اینجا هرکی طبق شرایط و اوضاع خودش نظر میده و حتی ممکنه بدتر دودل بشی

اگه دوست دارین هردو و شرایطش رو داری حتما بیار 

شرایط هم برای هرکی متفاوته

یکی معتقده بچه رو تا ۱۸ سالگی ساپورت میکنه و به بعد باید خود بچه کار کنه و زندگیش رو بسازه واگه جایی واجب بود خلنواده کمک کنه که خب این شخص میتونه ۴ تا هم بچه بیاره

ولی یکی مثل من که میگه باید برای بچه ام بتونم خونه ،ماشین ،کار درست درمون و پس انداز انچنانی داشته باشم

یکی ام نمیتونم بیارم

❣️

منم بچه دوستدارم ولی از زایمان میترسم 

بچم سه ماهشه خیلی تو فکر تک فرزندیم چون خیلی میترسم

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤