2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ی سوم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 111 پست
بله.خیلی کار سختی نبود ۱۰ سال زمان داشتم تازه به نظر خودم خیلی کم کاری کردم به نظرم از کتاب چگونه با ...

سلام، دوست عزیز

اگه امکانش هست درخواست دوستی رو قبول کنین ،

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمین جان من یک سوال دارم 

شما با حساسیت بچتون به پروتیین گاوی چه کردید 

دکتر گفته ب من فقط شیر پپتی 

تو یکی از تاپیکاتون دیدم شیر بز رو‌امتحان کردید 

خیلی دلم میخواد گلدن گات بدم این پپتی خیلی بد مزه س

اما میترسم واکنش بده و بدتر بشه آلرژیش ممنون میشم راهنمایی کنید. 

ادمین جان من یک سوال دارم شما با حساسیت بچتون به پروتیین گاوی چه کردید دکتر گفته ب من فقط شیر پپتی ت ...

سلام.ببین تو آلرژی متاسفانه همه چی آزمون و خطاست.اگه شرایط خرید گلدن و دارید به نظرم به امتحانش می ارزه 

شیر فوق العاده آیه 

مغذی و عالی 

رشد پسر من تو اون دوره عجیب خوب بود الرژیش هم کنترل شد 

بعد از ۹ ماهگی هم واکسن روده که یه کپسول هست به توصیه دکتر بهنام مقدادی مصرف کرد تا یک سالگی خیلی خیلی بهتر شد 

بازم حتی اگر امکان رفتن تا مطب رو ندارید یه مشاوره آنلاین از دکتر مقدادی بگیرید 

ادمین جان من یک سوال دارم شما با حساسیت بچتون به پروتیین گاوی چه کردید دکتر گفته ب من فقط شیر پپتی ت ...

و اینکه بعد از یک سال هم میتونید شید پاستوریزه بز استفاده کنید که باز اونم فوق العاده ست من از لبنیات زالی تهیه میکردم 

سلام.ببین تو آلرژی متاسفانه همه چی آزمون و خطاست.اگه شرایط خرید گلدن و دارید به نظرم به امتحانش می ا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید 

از چه طریقی با دکتر مقدادی نوبت بگیرم اگر میدونید ممنون میشم پاسخ بدید