2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ی سوم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 111 پست
قبل بچه دوم شاغل بودم.خونه داری رو ترجیح دادم چون بچه اولم دختر بود باید براش وقت میذاشتم پسرم دیگه ...

خب بچه که نگهداریش دو سال نیست تا آخر عمره،جدا از اینا هزینه ها خیلی بالاس به نظرم واسه ۳ تا بچه واقعا باید خیلی پولدار باشی، البته خیلیا الان میارن و فقط خرج خوراک و پوشاکشو میدن که اون چیزی نمیشه، اما اگه بخوای اصولی و درست بزرگ شن به هر حال هر کدوم کلاس های ورزشی هنری و زبان میخوان، فقط خرج همین کلاساشون در ماه خیلی بالا میره، الان مهد خوب دو زبانه که برنامه های مختلف دارن فقط ماهی ۱۰ تومن پولشه... نمیدونم عزیزم زندگی ها و افکار متفاوته انشالا بهترین براتون رقم بخوره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اینجا که برای تصمیم قطعی نظر نمیپرسم میخوایم مزایا و معایب و کنار هم بسنجم بلاخره یه چیزایی هست گ ...

شرایطتتون خوبه از نظر مالی 

و اینکه معلومه پخته ای و همه ی جوانبود در نظر میگیری و عاقلانه میری جلو نه از رو جو گیری 

بعضی مادرارو ادم میبینه نه بلوغ عقلی دارن نه شرایطشو و دلایلشون برای بچه دار شدن سم خالصه ولی شما فرق داشتی معلومه که مادری و دلسوز

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

عزیزم من سه تا بچه دارم البته بچه های من بزرگ شدن دیگه

ولی فاصله سنی بچه ها رو با هم در نظر بگیر 

از نظر مالی هم خب مشخصه بچه چقدر خرج داره بالاخره کلاس های مختلف باید برن ورزش و موسیقی و نقاشی و... 

بازم زندگی خودته هر جور صلاح میدونی🌺

🍃

چقدر در ماه درآمد دارین مقدار سرمایه تون برای ساختن آینده سه تا بچه کافیه ؟دخترها حداقل یک میلیارد ج ...

عزیزم ببخشید شما باردار شدید؟...

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

برای شوهرت وقت بزار نه بچه آوردن پشت هم به هیکلت برس خدا شاهده مردها ارزش ندارن بعدها میفهمی من چی م ...

ببخشید شما تازه ازدواج کردید؟...دوست دارید بچه بیارید یا نه؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

نه خوب من بچه نمیخوام قبلا هم باردار شدم به قولی ناخواسته بود یعنی خودم بی توجهی به خرج دادم فکر نمی ...

به سلامتی ...انشاالله در زندگی موفق باشید...توافق خودتون و همسرتون بود که بچه دار نشید؟...

سلام،‌دوست عزیز میشه بگید چه کتاب های میخونین واسه تربیت؟

تربیت بدون قشقرق

مغز کودک من 

والدین سمی 

من دیگر ما 

کودک،خانواده،انسان

بازی بازوی تربیت 

چگونه با کودکان خود سخن بگوییم 

و یه سری کتاب ها که به نسبت سن بچه برای خود بچه میخونی مثلا دختر من الان که دیگه ۱۰ سالشه براق خودش کتاب میگیرم خیلیم دوست داره میخونه 

متوسط به بالا از نظر همه یکسان نیسدرامدتون چقدره

این سوال خیلی شخصیه آخه.متوسط رو به بالا تو شرایط اقتصادی الان ....

صاحب خونه ایم محدوده غرب،ماشین نسبتا خوب هم خودم هم همسرم،ماهی حدودا بین ۵۰ تا ۶۰ متغییر 

خودمم شدیدا اهل پس اندازم بر خلاف همسرم 

ولی ۵۰ درصد بچه داری شرایط مالیه البته قبول دارم که همین موضوع اگه لنگ بزنه بودن بچه ی دوم و سوم اشتباهه ولی حوصله و اعصاب و وقت گذاشتن برای بچه هم هست.

تو هم کلاسی های دخترم به وفور هستن بچه های تک فرزندی که از لحاظ مالی به شدت تامین هستن ولی هیچ کدوم از والدین حتی روزی ۱۰ دقیقه وقت شنیدن صحبت های بچه رو ندارن و تمام وابستگی اون طفلک شده هم کلاسی ها دوستاش و سگش

بحث مالی مهمه خیلی هم مهمه ولی آگاهی تربیتی واقعا مهم تره 

البته واقعا ادعایی هم راجع به این موضوع ندارم سوء تفاهم پیش نیاد فکر کنید میگم من خیلی متوجهم و اینا ...نظرم کلی بود 

تربیت بدون قشقرقمغز کودک من والدین سمی من دیگر ما کودک،خانواده،انسانبازی بازوی تربیت چگونه با کودکان ...

مرسی دوست عزیز  شما همه ی اینا رو خوندین! و اینکه پسرم ۷ سالشه دخترم ۳ سال کدوم کتابو پیشنهاد میدید

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
مرسی دوست عزیز شما همه ی اینا رو خوندین! و اینکه پسرم ۷ سالشه دخترم ۳ سال کدوم کتابو پیشنهاد میدید

بله.خیلی کار سختی نبود ۱۰ سال زمان داشتم تازه به نظر خودم خیلی کم کاری کردم 

به نظرم از کتاب چگونه با کودکان خود صحبت کنیم شروع کنید بهتره چون پسر ۷ ساله کم کم میخواد مدرسه بره از این به بعد بیشتر باید حواستون باشه چجوری به احساساتش واکنش نشون بدین که اعتماد به نفسش پایین نیاد و بتونه روابط اجتماعی بهتری داشته باشه 

البته اسم کتاب طولانی تر بود ولی همین قسمتش و یادم میاد اما یادمه که برای انتشارات ما و شما بود 

برای دخترتون هم اگر میخواین داستانی آموزشی باشه 

انتشارات میچکا کتاب های تصویری و آموزنده ای داره 

برای دختر من که کوچیک تر بود خیلی جذاب به نظر میومد 

کتاب منِ دیگر ما هم یه مجموعه ۵ جلدی عالیه که به نظرم خودش کار ۲۰ جلسه مشاوره رو انجام میده.