2777
2789

من نیستم فکر کنم شاید هم عشقمون عطشش خوابیده 

نمی‌دونم دوسش دارم یا نه ولی گاهی یکی دیگ رو کمارخوذم تصور میکنم استغفار میکنم سریع 

خجالت میکشم از خودم بنده ی خدا خیلی عاشقانه حداقل چشماش اینو میگه ولی یه آدم بی پوله 😔 نگید چرا رل زذبد جریان داره نمیتونم باز کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فکرمیکنم آدمی که کاملا موردعلاقت باشه کسی نیست که باهاشی برای همین به افراد دیگه هم فکرمیکنی

و چون دوست داره دلت نمیخواد به این فکرکنی که باهاش نباشی

اللهم عجل لولیک الفرج

اسی میشه!

پول مهمه واسه مرد

مرد وقتی کاری ازش نیاد و قدرت نداشته باشه آدمو سرد میکنه

من خودم طرف وقتی مشکلمو نتونه حل کنه میگم بری لای جرز دیوار پس سودت چیه

اگه تو مردی پس فلانی چیه

کاربری دست ۳ تا دوسته

میدونین متاسفانه پول یجورایی باعث جذاب بودن مرد هست 

یعنی یکی از عوامل جذب می‌تونه باشه اینکه پنج سال باهاشی و میبینی شرایط همچین مونده احتمالا باعث شده همچین بشی 

اسی میشه!پول مهمه واسه مردمرد وقتی کاری ازش نیاد و قدرت نداشته باشه آدمو سرد میکنهمن خودم طرف وقتی م ...

دقیقا موافقم عزیزم.آدم باید کنار مردی باشه که پشتش بهش گرم باشه قدرتمند باشه نه کسی که احساس کنی تو ازش مرد تری😂!!!

نمیدونم ولی خود من کمتر از دو سال با یکی بودم دوسش نداشتم ولی خیلی وابستش شدم فکر میکنم برا پسرا هم همینجوری باشه بالاخره آدم به حیوون خونگیش دل میبنده چه برسه به یه ادم که که حس داره

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

کلا آدما همینن بعد یه مدت اون تب و تاب میخوابه و عادی میشن برای هم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

اگه همین آدم یهو پولدار بشه چناااان عاشقش میشی دورش میگردی بعد میگی وای من تازه فهمیدم چقدرررر عاشق این آدمم الان بی پوله به دلت نیست لامصب پول حلال مشکلاته حتی عشق میاره 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
2810