سلام از دوستان کسی اینجا هست که تو این کلینیک جراحی کرده باشه؟نتایج شون خوبه و قابل قبول. قیمت هم مناسبه. و این که میگه بدون بیهوشی و با دوره نقاهت کم . کامنت ها پرت و پلاست اکثرا. چیزی از پیچ متوجه نشدم . کسی اطلاعات بیشتر داره ؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله واتساپ پیام دادم بین ۳۰ تا ۴۰ جراحی تا ۴۵ ترمیمی
منم برای ترمیم پیام دادم و عکس فرستادم ادمین واتساپش گفن ال میکنم بل میکنم اینجوری میشه اونجوری میشه بیعانه بزن وقت بذارم ولی خب نمیدونم اصلا خوبه یا نه پستاش باحاله ، اینکه بیهوش نمیکنه هم خوبه ولی مگه میشه به اینستا اعتماد کرد اخه خیلی دو دلم من برای ترمیم
قبلا دکتر شهنوازی بوده انگار الان ایشون شهنوازی هم خودش جدا تو پیجش میگه که بدون بیهوشی با بی حسی عمل میکنه به اونم من پیام دادم گفت بیا بینیتو درست میکنم ولی یه سری دکترای دیگه میگن نه گییییییییییییییییییییج گیجم