2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسر یک سال و چهارماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارده ماهگی خیلی زود نباید نگران باشی, ولی برای اینکه بیخود خودخوری نکنی وخیالت راحت بشه با یکی دو تا گفتار درمانگر مشاوره بشی خوبه . من دخترم رو چهار سالگی بردم اختلال آوا داشت یعنی بعضی حروف رو نمی تونست با هشت جلسه همه چی حل شد. اگر هم به گفتاردرمانی نیاز بود هیچ چیزی نیست همش باهاش بازی می کنن. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.

نگران نباش. 

پسرا دیرتر از دخترا به حرف میان! فعلا زوده!  همون دد هم که میگه،  خیلی خوبه.  بیشتر باهاش صحبت کن.

بچه خواهرم تا 2 سال و چن ماهگی هیچی نمیگفت! محرم،  نیت کرد،  نذری امام حسین بهش داد...  یهو زبون وا کرد. 

حالا یکی باید بهش بگه توروخدا کم حرف بزن  

بچه آشنامون تا 3/5 سالگی هیچی نمیگفتا! هیچی!  بعد یهو داستان واست تعریف میکرد بدون یه ذره تلفظ اشتباه!

انگار 4 سال داده ذخیره میکرد!

بچه ها با هم فرق دارن.

واااا خیلی نرماله بچه ت

الکی نترس

حرف میزنه

شونزده ماهه همینه دیگه در حد ددد و بابا 

پسر منم تا هجده ماهگی فقط میگفت بابا 

همینننن

از هجده ب بعد شروع کرد کلمه بگه

ولی دخترم هجده ماهگی شعر کامل میخوند

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
حالا راضی کردن شوهرم برای اینکه ببریمش گفتار درمانی داستان داره

گفتار درمانی مال سه سال ب بالا هستش

خودت باهاش حرف لزن

الکی بچه رو این دکتر اون دکتر نبر بهت میخندن

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
بله کاترین جان الان بیشتر خودم استرس گرفتم میترسم هوشش کم باشه

عزیزم...  از نظر علمی به اثبات رسیده،  زود حرکت کردن،  زود راه رفتن،  زود صحبت کردن و...  هییییچ ارتباطی با هوش نداره! 

بلکه بیشتر به نوع رفتار بچه ها مربوطه!

یه بچه درون گراس...  یکی برون گرا...  همینم رو واکنششون به محیط اثر میذاره! 

نه  من مقایسه نمیکنم به نسبت سنش واقعا هیچ حرفی نمیزنه اطرافیانم هم هی میپرسن  نگرانی ...

من نمی دونم دقیقا به چه تخصصی باید مراجعه کنی .. ولی اگر نگرانی حتما برو .. شاید یا گفتار درمان یا متخصص اطفال و....

...و  خداوند گوگل را آفرید ... سرچ کن فرزندم 😊
عزیزم...  از نظر علمی به اثبات رسیده،  زود حرکت کردن،  زود راه رفتن،  زود صحبت ک ...

درست میگی

پسرم اینقدر در مقابل درد تحملش بالاست مثل خودم

ولی دخترم اصصصصلا اینطوری نیست. اینقدر کولی بازی درمیاره یه جاییش درد میگیره. مثل باباش خخخ

بله کاترین جان الان بیشتر خودم استرس گرفتم میترسم هوشش کم باشه

اصلا به هوش ربطی نداره, نگران نباش پسر عموی من هم سن دخترم بود تا دو سالگی هیچس نمیگفت ولی بعد روند پیشرفتش از دختر من بیشتر بود. فقط میگم ببرش که خدایی نکرده زمان طلایی رو از دست ندی. وقتی بچه دستور پذیریش خوبه و صحبتها رو متوجه میشه و به صورت طبیعی رشد کرده و بازی میکنه اصلا جای نگرانی نیست. خیالت راحت باشه عزیزم.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
2810