بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من خودم تا ۴سالگیم حرف نمیزدم😁😁بعدشم با کلی لهجه های مخالف مٺلا تهرانی بودم ولی کلا لهجه داشتم و زبونمم ۱۰۰متر میومد بیرون من خیلی لوس بودم و ایتو حرف زدنم بخاطر لوسیم بود ولی مامانمم منو برد گفتاددرمانی الان مخ شوهرمو میخورم از بس میحرفم حتمااا ببرش گفتاد درمانی البته مادرم منو بیشار بخلطر گفتارم میبرد وگرنه خونوادگی ما دیر زبون باز میکنیم البته الان پسر دوستمم داره میره پیش دبستانی ولی خوب صحبت نمیکنه تلزه ی ساله خوب حرف میزنه
بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
ثانیا دو تا بچه رو نباید با هم مقایسه کرد .. ما دو قلو داریم .... خیلی با هم فرق دارن .. حتی تو راخ رفتن ... یکیشون زودتر راه افتاد اون یکی دیر تر ....
الان دو سال و سه ماهشونه .. یکیشون نقاشی دوس داره اون یکی نه .. یکی شون شلوغه اون یکی اروم ...