2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من هم دیر به حرف افتاد . فکر کنم تا یک سالگی باید سه تا کلمه بگن و تا یک سال و نیمگی 20 تا . مطمین نیستم 

پیر من الان 2 سال و 8 ماهشه حرف میزنه ولی خیلی از سنش عقب تره . تست هوش و اینا رفته قراره از ماه دیگه گفتار درمانی رو براش شروع کنن

عزیزم خواهر زاده منم 1 سال و 4 ماهشه خیلی بلبل زبونی میکنه اما نا مفهوم همش دد دودو میکنه

یعنی دیر شده برای حرف زدن؟

آخه میگن پسرا دیر زبون باز میکنن!

اصلا فکر نمیکردم دیر شده باشه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
وای پس مشکل داره    

نههههههه عزیزم

اینجا مادرایی هستن بچشون  ا سال و 6 ماهه هنوز میگه راه نرفته همه هم میگن اکیه

1سال که خیلی خوبه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

عزیزم من خودم تا ۴سالگیم حرف نمیزدم😁😁بعدشم با کلی لهجه های مخالف مٺلا تهرانی بودم ولی کلا لهجه داشتم و زبونمم ۱۰۰متر میومد بیرون من خیلی لوس بودم و ایتو حرف زدنم بخاطر لوسیم بود  ولی مامانمم منو برد گفتاددرمانی الان مخ شوهرمو میخورم از بس میحرفم حتمااا ببرش گفتاد درمانی البته مادرم منو بیشار بخلطر گفتارم میبرد وگرنه خونوادگی ما دیر زبون باز میکنیم  البته الان پسر دوستمم  داره میره پیش دبستانی ولی خوب صحبت نمیکنه تلزه ی ساله خوب حرف میزنه

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

اولا که حتما با حفظ خونسردی یه مشاور برو ...

ثانیا دو تا بچه رو نباید با هم مقایسه کرد .. ما دو قلو داریم .... خیلی با هم فرق دارن .. حتی تو راخ رفتن ... یکیشون زودتر راه افتاد اون یکی دیر تر ....

الان دو سال و سه ماهشونه .. یکیشون نقاشی دوس داره اون یکی نه .. یکی شون شلوغه اون یکی اروم ...

...و  خداوند گوگل را آفرید ... سرچ کن فرزندم 😊
2810