2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد پاکی تا شب قبل تخمک گذاری یکشب در میان بادکش روی تخمدان و هرشب ماشاژ با روغن سیاه دانه عزیزم

بادکش بندازم بمونه رو تخمدان ؟

سیاه دانه هم از پاکی تا یک هفته ؟

قبلا سیاه دانه استفاده کردم به لک بینی انداختم یعنی قبل شروع قاعدگی چند روز لک بینی میگرفتم که با داروی طب سنتی درست شد پریودم 

تایپک قبلیت هم الکه دیدی دکتر رفتی؟ آزمایش و سنو دادی؟ اگه کیست داری حنا بزار کف پاهات گلم

لک بینیم فقط همون شب رابطه و فرداش بود هیچوقت اینطور نشده بودم .نه دکتر نرفتم 

کیست هم ندارم 

بادکش بندازم بمونه رو تخمدان ؟سیاه دانه هم از پاکی تا یک هفته ؟قبلا سیاه دانه استفاده کردم به لک بین ...

چرا بمونه پنج دقیقه موند جداش کن دیگه

بعد پاکی تا شب قبل تخمک گذاری گلم هرچند روز باشه دیگه 

سلامتی و خوشبختی دخترم
لک بینیم فقط همون شب رابطه و فرداش بود هیچوقت اینطور نشده بودم .نه دکتر نرفتم کیست هم ندارم

خدارو شکر که کیست نداری بعد اون شب دیگه لکه ندیدی بعد رابطه؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
زنده باشی .ن عزیزم فقط یکمم صبحش لباس زیرم لک داشت فکر میکنم اینا بخاطر اقدام باشه

اگه اقدام هستی تو همون تایم که روی تخمدان بادکش میکنی هر سه روز درمیان هم کمر و کشاله ران رو هم بنداز. پیاده روی تند یادت نره و هر روز پودر سنجد با عسل بخور

سلامتی و خوشبختی دخترم

این روش رو شنیدم واسه طبع بدن رو عوض کردن واسه پسر اوردن،روز اول دوم سوم مریود اگه ناشتا انجام بدید هم بهتره،چند تکیه دنبه رو بذار رو احاق آب که شد چند دونه خرما و سیر حالا هر تعداد حبه به تناسب خرما بندازید تفت بدید و این سه روز بخورید البته هر روز تازه انجام بدید