2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 31 پست
اره فکر میکنن بچه من‌ اصلن مریضی نمیگیره الکی میبرمش دکتر 😑

اهمیت نده چ آدمایی پیدا میشن یا خدا 

بچه ی زبون بسته گناه داره من درکت میکنم چون خودم بچه دارم خیلی سخته😔🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهمیت نده چ آدمایی پیدا میشن یا خدا بچه ی زبون بسته گناه داره من درکت میکنم چون خودم بچه دارم خیلی س ...

ممنون عزیزم اره من خودم دلم اتیش میگیره گریه هاشو میبینم

ممنون عزیزم پماد کالاندولا رو هرسری با بدبختی میرنم اصلن نمیزاره شامپوبزنم فقط گریه میکنه

طبیعیه نذاره چون همراه با سوزش هس،منم پسرم حساسیت داشت و قشنگ با این زخما آشنام،فقط چاره همینه پماد و زیاد و تند تند بزن براش،خودشم باز بذار چتد ساعت بعدم با شامپو بچه کم بشورش با آب خنک اینجوری زودتر خوب میشه،اگه شیر خودت و میخوره مایعات زیادبخور شیرت رقیق بشه از بدن بچه زودتر دفع بشه،چند وقتشه؟

طبیعیه نذاره چون همراه با سوزش هس،منم پسرم حساسیت داشت و قشنگ با این زخما آشنام،فقط چاره همینه پماد ...

مرسی عزیزم الهی بگردم بچه هایی که الرژی دارن مدام تو عذابن یکسال وهشت ماهشه من گفتم بزرگ شده الرژیش خوب شده بهش یکم ماست دادم

مرسی عزیزم الهی بگردم بچه هایی که الرژی دارن مدام تو عذابن یکسال وهشت ماهشه من گفتم بزرگ شده الرژیش ...

نگران نباش،خوب میشه خب ماشاءالله ک بزرگه ش و ر ت گشادپاش کن خوابیدنی براش پماد زیاد بزن خوب میشه،برای احتیاط یه آزمایش ادرار بده،البته بنظرم امروز و تا غروب دست نگهدار اگه از ماست باشه با چندبار ادرار دفع میشه وزخمشم خوب میشه اگ دیدی ادامه داره ببرش آزمایش

خیلی کم در حد دوقاشق چای خوری

اشکال نداره خوب میشه،پسر من از ۴ماهگیش تا تقریبا ۳سالکیش پدر من و خودش دراومد،یادم میفته رعشه میفته ب جونم،بسکه خودم و طفل معصوم اذیت شدیم،هرکس از خانوادم یاد اون دوران میفتیم گریمون میگیره

نگران نباش،خوب میشه خب ماشاءالله ک بزرگه ش و ر ت گشادپاش کن خوابیدنی براش پماد زیاد بزن خوب میشه،برا ...

خیلی ممنون  ازت عزیزم حتما اینکارارو انجام میدم♥️

اشکال نداره خوب میشه،پسر من از ۴ماهگیش تا تقریبا ۳سالکیش پدر من و خودش دراومد،یادم میفته رعشه میفته ...

خیای دوران سختیه دختر من از سه ماهگیش درگیر الرژیه باز الان خیلی بهتره زیر یکسال که بود فقط کارم گریه بود حتی یه فرنی نمیتونست بخوره