2777
2789
عنوان

من چرا به بوی شوهرم حساس شدم خدایا😭😷

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 55 پست
وایی ببین اصلا حالم واقعا بد میشه ها حمومم میره

منم اوایل بارداریم اینجوری شدم شصتم خبر دار شد یه خبراییه فرداش بی بی چک زدم مثبت شد 😅

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حامله ای صد در صد🤣🤣🤣ویار به بوی شوهر خیلی باحاله به نظرم😂😂😂

وایی اخه اصلا این ماه من کلا دوبار سه بار اقذام کردم اونم اصلا تخمک گزاریم نبود ولی من حتی بوی عرق همسرمم دوس داشتم الان با اینکه حمومم میره حالم بد میشه بهش نکفتما

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
وایی اخه اصلا این ماه من کلا دوبار سه بار اقذام کردم اونم اصلا تخمک گزاریم نبود ولی من حتی بوی عرق ه ...

چی بگم والا😅

حالا کار خدا نشد نداره که

شاید بدون برنامه قبلی باردار شدی😂

شایدم حساس شدی بهش فقط

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
ممکنه که چون تو فکر بارداری توهم زده باشی ولی شایدم باردار بودی خدا رو چه دیدی ایشالا خیره

ببین اصلا ب همجین چیزی فک نمیکردم بعدم این ماه اصلا اقدامم درست حسابی نداشتم یهو فک کردم چرا من دو روزا از بوی همسرم بدم میاد گفتم ببینم برا کسی پیش اومده یعنی اصلا فکرم نمیکنم باشم😂

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بویاییت نسبت به بقیه چیزام همینقدر حساس شده؟

چون من به شوهرم حساس شده بودم اما به بقیه بوها هم حساس شدم خیلی ببخشید انگار شامه سگ پیدا میکنه آدم

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
ببین اصلا ب همجین چیزی فک نمیکردم بعدم این ماه اصلا اقدامم درست حسابی نداشتم یهو فک کردم چرا من دو ر ...

پس وقتشه که بری ازمایش بدی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بارداری کلک😂😂😂😂

من ک از خدامع ولی فکر نمیکنم😂

افتضاحه افتضاح 😖

من خیلی معده م بهم میریزه

گلاب به روتون، حالت تهوع و استفراغ زیاد می کنم(معده م حساسه)

یه مدتم پریودام خیلی دردناک بود

مامانم همیشه می گفت تو حامله بشی، چجوری جمعت کنم🥴🥴🥴

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
حامله ای صد در صد🤣🤣🤣ویار به بوی شوهر خیلی باحاله به نظرم😂😂😂

خيلييي دلم ميخاد اينده اين ويارو داشته باشم كه خيلي كيوته🥲😂

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
پس وقتشه که بری ازمایش بدی

من ک اژ خدامع باشم ولی چند روز دیگ موعدمه تا اون روز صبر میکنم هرچی خدا بخاد

من خیلی معده م بهم میریزهگلاب به روتون، حالت تهوع و استفراغ زیاد می کنم(معده م حساسه)یه مدتم پریودام ...

اره قبل بارداری معدت رو قوی کن خیلی تاثیر داره ولی ویار به بو و این چیزها به معده ربطی نداره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

بویاییت نسبت به بقیه چیزام همینقدر حساس شده؟چون من به شوهرم حساس شده بودم اما به بقیه بوها هم حساس ش ...

ن زیاد بیشتر شوهرممم تو مخمه الان واقعا الان بوش برام سنگینع🥴😭

2810