منم اوایل بارداریم اینجوری شدم شصتم خبر دار شد یه خبراییه فرداش بی بی چک زدم مثبت شد 😅
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حامله ای صد در صد🤣🤣🤣ویار به بوی شوهر خیلی باحاله به نظرم😂😂😂
وایی اخه اصلا این ماه من کلا دوبار سه بار اقذام کردم اونم اصلا تخمک گزاریم نبود ولی من حتی بوی عرق همسرمم دوس داشتم الان با اینکه حمومم میره حالم بد میشه بهش نکفتما
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻 فرستادین بگین منم براتون بفرستم. 🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
وایی اخه اصلا این ماه من کلا دوبار سه بار اقذام کردم اونم اصلا تخمک گزاریم نبود ولی من حتی بوی عرق ه ...
چی بگم والا😅
حالا کار خدا نشد نداره که
شاید بدون برنامه قبلی باردار شدی😂
شایدم حساس شدی بهش فقط
آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
ممکنه که چون تو فکر بارداری توهم زده باشی ولی شایدم باردار بودی خدا رو چه دیدی ایشالا خیره
ببین اصلا ب همجین چیزی فک نمیکردم بعدم این ماه اصلا اقدامم درست حسابی نداشتم یهو فک کردم چرا من دو روزا از بوی همسرم بدم میاد گفتم ببینم برا کسی پیش اومده یعنی اصلا فکرم نمیکنم باشم😂
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻 فرستادین بگین منم براتون بفرستم. 🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
گلاب به روتون، حالت تهوع و استفراغ زیاد می کنم(معده م حساسه)
یه مدتم پریودام خیلی دردناک بود
مامانم همیشه می گفت تو حامله بشی، چجوری جمعت کنم🥴🥴🥴
آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️