2777
2789
چجوری این کارو کنم؟

بستگی به این داره که چه محیطی باشین دیگه. مثلا اگه همکارته میخوای بری برای خودت چای بریزی بپرس برای شما هم چای بیارم؟ بعد اگه گفت نه، تو بازم بیار براش😂

کلا کارهایی که متوجه بشه حواست بهش هست.

من دارم نکته میگم بهت در حالی که خودم توی این موارد گاو گاو هستم😂

یک عدد مشهدی هستم!      «امیدوارم بتونم به اندازه خودم تاثیر مثبتی بذارم بر دیدگاه افراد، نسبت به کاربران آقا.» -- مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!
پیامک دادم ولی پیشنهاد نمیکنم اگه رد کنه خیلی صدمه میبینی

من قبلا پیام دادم ردم کرده اما اسیب ندیدم در عوض با وجدانم کنار اومدم چون اگه نمیگفتم هی میخاستم فکر کنم ک چرا نگفتم کاش میگفتم شاید قبول میکرد و از این فکرای مسخره

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا پیام دادم ردم کرده اما اسیب ندیدم در عوض با وجدانم کنار اومدم چون اگه نمیگفتم هی میخاستم فکر ...

خیلی خوبه که دختر قویی هستی 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

تو را چه شده است

خیلی این نگاه هایی ک طرف زل میزنه‌نگات میکنه رو دوس دارم😂😂😂

کراش منم یهو زل میزنه نگام میکنه تا نگاهش میکنم سرشو میندازه پایین

چی میشه یه پسر دخترو رد کنه؟

دخترا حساسن دلشون میشکنه از اون بابت گفتم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بستگی به این داره که چه محیطی باشین دیگه. مثلا اگه همکارته میخوای بری برای خودت چای بریزی بپرس برای ...

😂😂😂😂

ن همکار نیستیم 

فامیلیم و قراره خونه فامیل مشترکمون ببینمش

فک نکنم ممنوع باشهمن تو تاپیکای زیادی دیدم

من بدبخت تعلیق شدم . اخه من تاپیک زدم ی کاربر آقا اومد داشت شروع میکرد ب چرت پرت گفتن یهو دیدم عه تاپیکم پاک شد . نفهمیدم چی شد دوباره اومدم تاپیک زدم تعلیق شدم . احتمالا آقاهه یه دسترسی داشته شاید جزو نی نی یارا بوده با اسم مستعار 

خیلی این نگاه هایی ک طرف زل میزنه‌نگات میکنه رو دوس دارم😂😂😂کراش منم یهو زل میزنه نگام میکنه تا نگ ...

ای ننه .منو شوهرم همکار بودیم 😍🤩😁 چقد خوب بود اون دوران اذیتش میکردم اون دوسم داشت . رفته رفته منم خرش شدم عاشق شدم نفهمیدم از کی عاشقش شده بودم .

اخه برای دوست منم پیش اومدهمیشه برام سوال بود دو تا ادم که عقیده و خانوادگی نزدیکن چرا پسر باید بگه ...

چون احتمالا دلش جای دیگه است ، یا شاید از لحاظ چهره نمیپسنده

2810