2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد چنین دختری چیه

178 بازدید | 6 پست

دختری که پزشکیش هنوز تموم نشده و به واسطه چاپ شدن مقاله ش داره میره آمریکا واسه پرزنت مقاله ش

ظاهرا زندگیش عالیه و همه دوست دارن جای اون باشن ولی از درون داغونه پر از خستگی و بی میل به زندگی و از تنهایی زجر میکشه همه آرزو دارن جای اون باشن ولی این دختر آرزو داره یه زندگی آروم و بی حاشیه داشته باشه غبطه زن های خونه دار میخوره که ته دغدغشون مادر شوهر خواهرشوهره و آرزوی یه روز استراحت داره 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

اشتباه میکنه فرداکه به یجایی رسیدپزشک شدسفرهای خارجی رفت پولدارشد احترام بهش بیش ازحدگواشتن بزرگ شمردنش اونوقت کیف میکنه هرهدفی سختی داره نبایدجابزنه وبایدفکراینده باشع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه میکنه فرداکه به یجایی رسیدپزشک شدسفرهای خارجی رفت پولدارشد احترام بهش بیش ازحدگواشتن بزرگ شمر ...

ولی هیچکدوم از اینا درمان درد تنهایی نیستن

رفیق و دوست نمیتونه همدم باشه

عزیزم منظورم این بود که بتونم راه درستو بهش نشون بدم . از این حال بیارمش بیرون تا بتونه ارزش خودشو بدونه. همدم چیه😁

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
درکش میکنم :)

خداروشکر یه نفر درک میکنه 🥲

یه سری چیزا جایگاه مختص توی زندگی آدم دارن که هیچ چیز دیگه ای نمیتونه جاشو پر کنه 

پیشرفت شغلی و تحصیلی جای خود

پول جای خود

خانواده جای خود

عشق و محبت همدم جای خود