2777
2789
عنوان

تو تربیت بچه گند زدم

206 بازدید | 14 پست

ی پسر ۵ساله دارم ی دختر ۲ساله 

امروز پسرم اومده میگه مامان میخوام ب موهام گل بزنی تا منم دختر بشم

گفتم چرا مامان جون

گفت چون ک دختر بشم تو منو بیشتر دوست داشته باشی

بمیرم برا بچه م فک میکنه آبجیشو بیشتر دوست دارم من چیکار کردم با بچه م ک اینجوری فکر میکنه

خاک بر سر من🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭

چون بچه دوساله توجه ببشتری میخواد

اینجوری فک کرده

من باشم از مشاور کودک کمک میگیرم

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه راجع به خودت میزنی گلم ؟؟

بچه ست دیگه 

یه کم بی توجهی ببینه اینجور حساس میشه 

بیشتر بهش توجه کن ، تا میتونی به هر دو مثل هم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

پشیمونی نداره از الان هر کاری برای هر کدوم کردی برای اون یکی هم انجام بده حتی اگه یه گیر برا دخترت خریدی یه چیز کوچیک هم برا پسرت بخر تا ببینه هیچ فرقی بینشون نمیزاری 

مبادا محبت دختر تو کم کنی اینجوری بدتر میشه 

2810