2777
2789
آیا تا بحال به این فکر کرده اید؟ بدن انسان تنها قادر است تا استانه چهل و پنج واحد درد را تحمل کند! اما در زمان زایمان یک مادر تا پنجاه و هفت واحد درد را تحمل میکند!!!!!!!! این مانند اینست که بیست استخوان بدن در آن واحد شکسته شود!!!!!!!!!!!!!! به مادر خود عشق بورزید
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اگه با کاره ایجاد کننده تاپیک مخالفید پس چرا تا صفحه 5 پیش رفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
من که کاملا موافقم
راستش از چند ماه پیش من هم توی این فکر بودم که چرا هر چی کار سخته مال خانوماس
ای کاش می شد آقایون هم حامله شن اون موقع یکی از غصه های منم کم می شد هههههههه
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
نه افتضاح میشدن......حالم بهم می خوره از تصورش...من اصلا زیاد از دیدن یک حامله خوشم نمیاد ویک کم چندشم میشه ولی عاااااااشق حاملگی خودم واون دوران بودم...خوب دیگه خیلی خودخواه بیدم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
فاجعه میشد . الان وقتی یه سرمای جزیی میخورن نمیشه جمعشون کرد ، فکر کنم زایمان میکردن برا هر زایمان 5 سال استراحت میکردن و کلی ناز و غمزه .ههههههههههههههههه
به خدا گفتم : " بیا جهان را قسمت کنیم ؛ آسمون واسه من ابراش مال تو ، دریا مال من موجاش مال تو ، ماه مال من خورشید مال تو ......" خدا خندید و گفت : " بندگی کن ، همه دنیا مال تو ....من هم مال تو ". (حسین پناهی)
2810