2777
2789
عنوان

اگه بعداز رابطه زردچوبه با آب بخورم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 46 پست
خونگی ها هیچ ضمانتی نداره اونقدر ها مادرهامون از این چیزها خوردن و دهه شصت پشت سر هم بچه دار شدن که ...

اره والا...

ولی بادکش شکم و کشاله ساق پا زود پری میکنه

سلامتی و خوشبختی دخترم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیروز برای اولین بار رابطه داشتم توی دوران عقد هستم پرده بکارتم هم سالمه

عزیزم یوقت از ترس زدن هایمن به رابطه انال رضایت ندی هاااا، خیلی تبعات بدی داره و بیچاره میشی

و اینکه بدون دخول هم احتمال بارداری هست و باید رعایت کرد

در کل اطلاعاتتو بالا ببر که بدونی چیکارکنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اره والا...ولی بادکش شکم و کشاله ساق پا زود پری میکنه

امان از وقتی که یه نطفه بخواد شکل بگیره، هیچکدوم این کارا جواب نمیده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
امان از وقتی که یه نطفه بخواد شکل بگیره، هیچکدوم این کارا جواب نمیده

والا چی بگم من خودم یکی دوبار مشکوک بودم جواب گرفتم. انال رو خیلی سفارش میکنی به استارتر؟

سلامتی و خوشبختی دخترم

شماهمون هستی که گفتی رلت گفته باردارمیشی؟! 

•۱۴۰۴دانشجوپرستار👩🏻‍⚕️✈️،اگرباکسی آشناشوم به خودم یادآوری میکنم اوهم یک انسان عادی است وسعی میکندراهش رادرجهان بیابد،نیاز به قهرمانی ندارم تامن رانجات دهد:)!🕊•

والا چی بگم من خودم یکی دوبار مشکوک بودم جواب گرفتم. انال رو خیلی سفارش میکنی به استارتر؟

نه بابا میگم تن به انال نده براش مشکلات زیادی به وجود میاره

خودتون برید سرچ کنید که رابطه از پشت چقدر بدیهای زیادی داره و این دختره که اسیب میبینه و یه عمر درگیر عواقبشه

من دیروز رابطه داشتم برای اولین بار

به به میبینم با دوسپسرت رابطه داشتی🤌🏻🤌🏻

تچ تاپیکای قبلت دم از دوسپسر میزنی 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
به عنوان یه خانوم زشته انقد درباره بدنتون اطلاعات ندارید

هیچی تضمین شده نیست 

فقط اورژانسی

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
نه بابا میگم تن به انال نده براش مشکلات زیادی به وجود میارهخودتون برید سرچ کنید که رابطه از پشت چقدر ...

😅😅😅 نمیدونم چرا مثل مارگزیده افتادم🤣🤣🤣

سلامتی و خوشبختی دخترم